OutSystems Developer Randstad Groep Nederland - Amsterdam

 • Amsterdam - Netherlands
 • Full-time

Functietitel

OutSystems Developer Randstad Groep Nederland - Amsterdam 
 

Functieomschrijving

Uitzendkracht en opdrachtgever nog beter matchen. Arbeidsmarktdata combineren in een rapport. Voor ieder vraagstuk bedenk, ontwikkel én implementeer jij de juiste technische oplossing.

 

Een juiste match kunnen maken dankzij een goede registratie van de talenten van onze uitzendkrachten. Een arbeidsmarktscan die medewerkers inzicht geeft in hun waarde op de huidige arbeidsmarkt en hun toekomstperspectief. De radartjes in jouw hoofd beginnen bij het lezen van deze informatie al meteen te draaien. En daarmee is de eerste stap naar een oplossing in de vorm van een applicatie al gezet. Zo werkt dat bij jou als OutSystems-developer.

 

Frank Rijkhoff over werken als OutSystems-developer bij Randstad Groep Nederland

“Van niets iets maken kun je op duizend verschillende manieren doen. Maar jouw idee uitwerken tot de beste en mooiste oplossing, is keer op keer de uitdaging. Bij het ontwikkelen van een applicatie komt zoveel kijken. Een fraai design is belangrijk, maar aspecten als veiligheid en performance staan natuurlijk voorop. We werken agile en leveren iedere twee weken (deel)functionaliteiten op. Zo heeft de klant altijd inzicht in de ontwikkeling van het product en kan er eventueel snel bijgestuurd worden als blijkt dat er toch iets anders moet. Het is soms flink doorwerken om de deadlines te halen, maar hoe mooi is het dan als er iets staat waar ik echt trots op kan zijn?”

 

wat ga je doen?

Van het oorspronkelijke idee tot de daadwerkelijke implementatie: jij neemt die verantwoordelijkheid. Wensen van gebruikers en collega’s zet jij om in applicaties. Maar voor het zover is, zorg je er eerst voor dat je precies in beeld hebt wat jouw opdrachtgever wil. Hierbij schroom je niet om door te vragen. Zo zorg je dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat jouw oplossing hét antwoord is.

 

Lever jij een applicatie op? Dan kunnen we er blindelings op vertrouwen dat je aan alle aspecten hebt gedacht. Of het nou gaat om performance of veiligheid, jouw applicaties staan als een huis. Als leergierige developer wil je je werk elke dag beter doen en duik je vol enthousiasme in nieuwe materie, waaronder de Amazon Web Services die we steeds meer gebruiken.

 

waar werk je?

Op ons hoofdkantoor. Daar waar ruim honderdvijftig IT-professionals de hele dag werken en experimenteren met nieuwe technologieën. Je werkt in een van de 24 DevOps-teams, maar zit daar allesbehalve op een eilandje. Er is een interessante kruisbestuiving met de andere teams binnen én buiten de IT-afdeling.

 

met wie werk je samen?

Je werkt nauw samen met productowners, maar vooral ook met je collega-developers. Als online team werken jullie in sprints van twee weken. In dat tijdsbestek gaan jullie van wens en idee naar een goed draaiende oplossing. Omdat je voor het beste resultaat gaat, grijp je natuurlijk de kans aan om te sparren met de andere OutSystems-developers.

 

over jou

 • kennis van HTML, Javascript, CSS en databases

 • hbo-diploma en minimaal drie jaar aantoonbare ervaring met OutSystems

 • aanpakker met goede analytische vaardigheden die gestructureerd werkt

 • groot verantwoordelijkheidsgevoel: half werk leveren zit niet in je aard

 • teamspeler die goed functioneert in een scrumteam

 

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad Groep mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Een vooruitstrevende IT-organisatie is hierin niet meer weg te denken. Ruim 24 DevOps-teams innoveren elke dag opnieuw met geavanceerde apps en software. Wij geloven in de kracht van technologie gecombineerd met persoonlijke aandacht en gedrevenheid. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als OutSystems-developer interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

 

dit bieden we jou

 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan

 • een bruto maandsalaris tussen € 2616,- en €4535,- (afhankelijk van je werkervaring)

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

 • goede mobiliteitsregeling en laptop

 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding

 • een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen

 

word onze nieuwe OutSystems-developer

Bedenk en ontwikkel jij vernieuwende applicaties die de dienstverlening van Randstad Groep Nederland verbeteren? Neem contact op met onze Talent Acquisition specialist Mariette Croon , via 06 222 09 888/mariette.croon@randstadgroep.nl . Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie.

 

Disclaimer: This job was originally posted on Indeed.nl