Young Professional OutSystems

  • Rotterdam - The Netherlands
  • Full-time

Jouw ontwikkeling voorop!
Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap van jouw carrière heb je gezet. What’s next? Het Young Professional Programma van Motion10 natuurlijk! Samen met ons blijf je bezig met jouw ontwikkeling. Volledig in de praktijk of in combinatie met een master, die wij voor jou betalen, de keus is aan jou!

 

De uitdaging
Het programma duurt twee jaar. In deze periode helpen wij jou te ontwikkelen tot een volwaardig professional. In maart 2019, de eerste maand van het programma, stomen we je klaar voor je eerste opdracht. Zowel met technische kennis als training op het gebied van soft skills. Je gaat aan de slag met de nieuwste technologieën zoals, OutSystems, het Microsoft Azure platform, en basis UX design. In de tweede maand ga jij samen met je team aan de slag bij een van onze klanten. Zo pas je direct de theorie toe in de praktijk. 

 

Het Integration & Development team
Als Young Professional kom je in een team terecht met enthousiaste en deskundige collega’s. Zij lopen voorop in de markt als het gaat om de nieuwste technologieën en complexe cloud en applicatie oplossingen voor onze klanten. Iedereen bouwt graag mee aan de groei van het team in de breedste zin van het woord. Het team komt graag samen om kennis ervaringen met elkaar te delen, daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. De mentaliteit is dan ook, Work hard, Play hard!

 

OutSystems
Met OutSystems kunnen organisaties interactief en snel mobiele en web applicaties ontwikkelen. Begeleid door een team van senior OutSystems en Microsoft Azure developers leer je onder architectuur deze applicaties te ontwikkelen en integreren in het totale ICT landschap van onze klanten. Een ideale start voor Young Professionals die zowel affiniteit met ICT als met business processen hebben.

 

Geschikt?
ICT hbo of wo diploma
Minder dan 1 jaar werkervaring
Jouw Nederlands en Engels is vloeiend
Je bent vanaf maart 2019 beschikbaar

 

Disclaimer: This job was originally posted on LinkedIn.