MSB1009

  
Please help

.NET Compilation.
 
MSBUILD : error MSB1009: Project file does not exist.
Can you give us more context on what you were trying to do?
I was trying to make an extension with Integration Studio
Can you share the extension with us?
Hi Mazvlux

The error you are having, in .NET terms, means that there is no project file in the folder which was used for the compilation operation (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/fbzcadyb(v=vs.90).aspx).

In the context of OutSystems this can mean a lot, depending on what you are doing:
-> You are publishing an app from Service Studio;
-> You are publishing an Extension in Integration Studio;
-> You are publishing an Extension in Service Center;
...

So for better helping you please tell us what you were doing. :)

Regards,
Acácio
Of course
Acácio Porta Nova wrote:
Hi Mazvlux

The error you are having, in .NET terms, means that there is no project file in the folder which was used for the compliation operation (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/fbzcadyb(v=vs.90).aspx).

In the context of OutSystems this can mean a lot, depending on what you are doing:
-> You are publishing an app from Service Studio;
-> You are publishing an Extension in Integration Studio;
-> You are publishing an Extension in Service Center;
...

So for better helping you please tell us what you were doing. :)

Regards,
Acácio
 -> You are publishing an Extension in Integration Studio;
This one.
 

any resoltion for this case? I have the same problem

Hi Diogo, can you give more information about the problem you're having? Does the error happens with all extensions or just one?

Try clicking on the "Update Source Code" button and republish.

What happens when you try to edit the C# source code (button to the right of "Update Source Code")?

If none of this helps, you could post a sample extension to see if it's possible to reproduce it.

There was another ticket about the same error, that one was solved by not using special characters, but only ASCI in the path where you save your solution.

Can you try to change the folder where you store your solution to c:\local\outsystems\?

Kind regards,

Remco Dekkinga