LifeTimeEngine errors

  
Hi all,

I got a lat of LifeTimeEngine errors starting this morning.
As a result of this, my applications just keep on loading without result.
The error starts with:
System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request. ---> ssServiceCenter.ExcptGeneralError: Module or version not found

Someone experienced the same issue?

Regards,

Dave
I am having the same issues. My production log is filling up with variations of the message below.

Message:
Server was unable to process request. ---> Module or version not found
Environment Information eSpaceVer: 1 (Id=12, PubId=13, CompiledWith=9.0.0.11)
RequestUrl: http://127.0.0.1/LifeTimeEngine/_TimerHandler.asmx (Method: POST)
AppDomain: /LM/W3SVC/1/ROOT/LifeTimeEngine-3-130842941190658820
FilePath: C:\...\PS\running\LifeTimeEngine.01342793895\
Locale: en-US
DateFormat: yyyy-MM-dd
PID: 4600 ('w3wp', Started='2015-08-17 02:08:34 PM', Priv=707Mb, Virt=18232Mb)
TID: 1195
Thread Name: 
.NET: 4.0.30319.34209
Stack:
Server was unable to process request. ---> Module or version not found
   at ssLifeTimeCore.WRefPlatformServices_v8_0_0.WRefPlatformServices_v8_0_0.Application_CreateVersionWithDetails(String inWSUsername, Boolean inWSUsernameSpecified, String inWSPassword, Boolean inWSPasswordSpecified, String inWSApplicationKey, Boolean inWSApplicationKeySpecified, String inWSVersionName, Boolean inWSVersionNameSpecified, String inWSDescription, Boolean inWSDescriptionSpecified, String inWSCreatedByExternalId, Boolean inWSCreatedByExternalIdSpecified, DateTime inWSCreatedOn, WORCCS_ModuleVersionInfoRecord[] inWSModuleVersions, Boolean inWSModuleVersionsSpecified, Nullable`1& outWSErrorCodeId, String& outWSErrorMessage)
   at ssLifeTimeCore.ExtendedActions.WebRefPlatformServices_v8_0_0_Application_CreateVersionWithDetails(HeContext heContext, Boolean[] optionalValuesBitMask, String inWSUsername, String inWSPassword, String inWSApplicationKey, String inWSVersionName, String inWSDescription, String inWSCreatedByExternalId, DateTime inWSCreatedOn, RLCS_ModuleVersionInfoRecordList inWSModuleVersions, Int32& outWSErrorCodeId, String& outWSErrorMessage)
   at ssLifeTimeCore.Actions.ActionServiceCenter_ApplicationCreateVersion(HeContext heContext, RCUserRecord inParamUser, RCEnvironmentRecord inParamEnvironment, RCApplicationVersionRecord inParamApplicationVersion, Boolean& outParamSuccess, String& outParamErrorMessage)
   at ssLifeTimeCore.Actions.ActionServiceCenter_ApplicationCreateVersion_Wrapper(HeContext heContext, RCUserRecord inParamUser, RCEnvironmentRecord inParamEnvironment, RCApplicationVersionRecord inParamApplicationVersion, Boolean& outParamSuccess, String& outParamErrorMessage)

anyone resolved this problem ?