Link inside a Feedback_Message

Link inside a Feedback_Message

  
Hi guys...

I've been trying to put a link inside a FeedBack_Message, lately, I made it with an html like this: "My message <a href="http://www.google.com.br" target="_blank">http://www.google.com.br</a>". But now it doesnt work anymore... I have to use an encode or somenthing like that? 

thank you all...

Eliclenio Souza wrote:
Hi guys...

I've been trying to put a link inside a FeedBack_Message, lately, I made it with an html like this: "My message <a href="http://www.google.com.br" target="_blank">http://www.google.com.br</a>". But now it doesnt work anymore... I have to use an encode or somenthing like that? 

thank you all...
 
 There is something wrong with the value u use in the feedback message.
You do not have the correct amount of quotes. (  ' " ' )
For every " you need in html, you need to put two of those. Else the html will be rendered wrong. (since Outsystems also use the "

Try this : 

"My message <a href=""http://www.google.com.br"" target=""_blank"">http://www.google.com.br</a>"
 
Niels Favreau wrote:
Eliclenio Souza wrote:
Hi guys...

I've been trying to put a link inside a FeedBack_Message, lately, I made it with an html like this: "My message <a href="http://www.google.com.br" target="_blank">http://www.google.com.br</a>". But now it doesnt work anymore... I have to use an encode or somenthing like that? 

thank you all...
 
 There is something wrong with the value u use in the feedback message.
You do not have the correct amount of quotes. (  ' " ' )
For every " you need in html, you need to put two of those. Else the html will be rendered wrong. (since Outsystems also use the "

Try this : 

"My message <a href=""http://www.google.com.br"" target=""_blank"">http://www.google.com.br</a>"
  
Yes... this is the right way, I made it work before and now the the feedback is printed like this: "My message <a href="http://www.google.com.br" target="_blank">http://www.google.com.br</a>".