[FullCalendar 2] Error Preventing FullCalendar2 from displaying

[FullCalendar 2] Error Preventing FullCalendar2 from displaying

  
Forge Component
(16)
Published on 2016-03-23 by Grazina
16 votes
Published on 2016-03-23 by Grazina

My team and I are currently using Fullcalendar 2 in outsystems and are having a display problem inside of Firefox. When we load the page we have errors, and the calendar itself will not display until we click on the "today" button at the top. This happens even on the example page that comes with the forge element. 


Below are the errors we receive inside of the console in Firefox:


"Deprecation warning: moment construction falls back to js Date. This is discouraged and will be removed in upcoming major release. Please refer to https://github.com/moment/moment/issues/1407 for more info.
Arguments: [object Object]
ba/<@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/moment_min.js?6792:6:7124
ea@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/moment_min.js?6792:6:7825
ya@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/moment_min.js?6792:6:11660
xa@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/moment_min.js?6792:6:11530
wa@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/moment_min.js?6792:6:11251
za@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/moment_min.js?6792:6:11973
h@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/moment_min.js?6792:6:716
ea@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/fullcalendar_min.js?6792:6:7081
Pa.moment.parseZone@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/fullcalendar_min.js?6792:6:27026
Ja/N.moment@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/fullcalendar_min.js?6792:6:14690
Ja@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/fullcalendar_min.js?6792:6:15592
a.fn.fullCalendar/<@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/fullcalendar_min.js?6792:6:25784
window.outsystems.internal.jQueryFactory/</<.each@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/_osjs.js?9_1_401_0:18:14389
window.outsystems.internal.jQueryFactory/</$.prototype.each@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/_osjs.js?9_1_401_0:18:11104
a.fn.fullCalendar@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Blocks/FullCalendar/FullCalendar/fullcalendar_min.js?6792:6:25601
@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/Home.aspx?_ts=636113661432650651:155:9
a.fn.ready/<@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/_osjs.js?9_1_401_0:32:720
window.outsystems.internal.jQueryFactory/</$.Callbacks/l@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/_osjs.js?9_1_401_0:18:16825
window.outsystems.internal.jQueryFactory/</$.Callbacks/m.fireWith@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/_osjs.js?9_1_401_0:18:17610
window.outsystems.internal.jQueryFactory/</<.ready@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/_osjs.js?9_1_401_0:18:12367
window.outsystems.internal.jQueryFactory/</mb@https://helpww-dev.outsystemsenterprise.com/TestCalendar/_osjs.js?9_1_401_0:18:9798
"moment_min.js:6:6951
TypeError: h[0] is undefined
[Learn More]fullcalendar_min.js:7:23633
Use of getPreventDefault() is deprecated.  Use defaultPrevented instead.

Hi all,


precisely the same problem here. Anyone has any idea what can be causing this behavior?


Thanks for your help.


Regards,

Goncalo

Hello Gonçalo

The initial post is more than two years old.. what version of this component are you using?

The latest stable one is from January 2017 (Version 4.0.0).

Hi there,

I'm having the same problem. The strange thing is that it was working in DEV and QA, but not in PROD, therefore I'm highly suspicious that its caused by a difference in a config.

Hi Ozan,

The original problem in this post for the 'invalid date' was solved here:

https://www.outsystems.com/forums/discussion/38532/format-data-server-in-full-calendar-2/#Post139798

It is actually a bug in the component that needs to be fixed.

Let me know if it helps,

Justin