Internal Error (From Server)

  

Hello,


I'm getting this error ("Internal Error (From Server)") when i try to access a web service. I grabbed the link which i use to consume the web service and it shows the XML page as expected.

I checked Service Center and it creates 2 logs:


Message:
Internal Error (from server)
Environment InformationeSpaceVer: 3084 (Id=17160, PubId=19081, CompiledWith=9.1.603.0)
RequestUrl: xxxx (Method: POST)
AppDomain: /LM/W3SVC/1/ROOT/Facturas-933-131254101188903675
FilePath: C:\...\PS\running\Facturas.0652877707\TESTES.aspx
Locale: en-US
DateFormat: yyyy-MM-dd
PID: 2548 ('w3wp', Started='28/10/2016 11:58:26', Priv=933Mb, Virt=10669Mb)
TID: 85
Thread Name:
.NET: 4.0.30319.42000
Stack:
Internal Error (from server)
   at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall)
   at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
   at ssWS_Farmacias.WRefConsultaComplementaridadeBindingQSService1_00.WRefConsultaComplementaridadeBindingQSService100.Pesquisa(WORCConsultaComplementaridadeSPDRequestTypeRecord inWSConsultaComplementaridadeSPDRequest, WORCConsultaComplementaridadeSPDResponseTypeRecord& outWSConsultaComplementaridadeSPDResponse)


---------------------------------------------------



Message:
Internal Error (from server)
Environment InformationeSpaceVer: 3084 (Id=17160, PubId=19081, CompiledWith=9.1.603.0)
RequestUrl: xxxx (Method: POST)
AppDomain: /LM/W3SVC/1/ROOT/Facturas-933-131254101188903675
FilePath: C:\...\PS\running\Facturas.0652877707\TESTES.aspx
Locale: en-US
DateFormat: yyyy-MM-dd
PID: 2548 ('w3wp', Started='28/10/2016 11:58:26', Priv=933Mb, Virt=10669Mb)
TID: 85
Thread Name:
.NET: 4.0.30319.42000
Stack:
Internal Error (from server)
   at ssWS_Farmacias.WRefConsultaComplementaridadeBindingQSService1_00.WRefConsultaComplementaridadeBindingQSService100.Pesquisa(WORCConsultaComplementaridadeSPDRequestTypeRecord inWSConsultaComplementaridadeSPDRequest, WORCConsultaComplementaridadeSPDResponseTypeRecord& outWSConsultaComplementaridadeSPDResponse)
   at ssWS_Farmacias.Actions.ActionConsultaSPMS(HeContext heContext, String inParamNumReceita, STConsultaComplementaridadeSPDResponseTypeStructure& outParamResposta)
   at ssFacturas.RsseSpaceWS_Farmacias.MssConsultaSPMS(HeContext heContext, String inParamNumReceita, IRecord& outParamResposta)
   at ssFacturas.Flows.FlowMain.ScrnTESTES.CommandWS_Farmacias(HeContext heContext)


What can be causing this?


Best regards,

Rafael Valente

Have you already tryed to call this webservice from a testing tool, like SoapUI?

Hello João,


Yes, i'm using SOAP UI now before trying it on Outsystems. I even added the header element to the request since this web service uses ws security but i'm struggling a lot to understand what am i doing wrong.

This is my header:

<soapenv:Header>
    -<wsse:Security xmlns:wsse="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-wssecurity-secext-1.0.xsd" S:mustUnderstand="1">
  -<wsse:UsernameToken xmlns:wsu="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-wssecurity-utility-1.0.xsd" wsu:Id="unt_sFQrWtwB92TFZIZK">
   <wsse:Username>xxxxxxx</wsse:Username>
   <wsse:Password Type="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-username-token-profile-1.0#PasswordText">xxxxxxxx</wsse:Password>
   <wsse:Nonce EncodingType="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-soap-message-security-1.0#Base64Binary">BkTwB3adP5rTte0bR1BO0M1RN3yW/jcBQsPSI9PXpvM=</wsse:Nonce>
   <wsu:Created>2013-05-31T15:40:12Z</wsu:Created>
  </wsse:UsernameToken>
 </wsse:Security>
   </soapenv:Header>


Can you understand what am i doing wrong?

Thank you.


Best regards,

Rafael Valente




Hi Rafael

Are you able to resolve the web service issue. I am having the same problem, could not resolve it. But I was able to get the SOAPUI to work. If you need more details on SOAP UI, let me know.

Thanks

Pranesh

Pranesh Rao wrote:

Hi Rafael

Are you able to resolve the web service issue. I am having the same problem, could not resolve it. But I was able to get the SOAPUI to work. If you need more details on SOAP UI, let me know.

Thanks

Pranesh

Hello Pranesh,


First of all, sorry for the late response and happy new year.

Related to this issue, what error appears?


Best regards,

Rafael Valente