Personal Environment visual glitch

Personal Environment visual glitch

  

Hi,


Since using P10, on all versions up until now, I've been experiencing some visual glitches on the Service Studio application window, as shown on the attached screen capture. It happens very often.


Using windows 10, on a laptop with AMD discrete gpu with latest drivers, with and without second monitor.


Thanks in advance for any help on this issue.

Same here... 

Solution

João Melo wrote:

Same here... 


Hi,


Found a fix for this.


Link:

https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/b49de36e-d36f-4f7c-a63e-b70c49c86efd/compatibility-administrator-and-the-old-setting-disable-visual-themes?forum=w8itproappcompat

Example:

“Even though the flag is not there, its still supported in Windows 8.1 (I just tried)

Go into Regedit.exe:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers.

Add new string. Name should be the full path of your app:

C:\Program Files (x86)\Microsoft Dynamics AX\40\Client\Bin\-appname-.exe

In Valuedata, enter: ~^ DISABLETHEMES DISABLEDWM”


Hope it helps.

Solution

Hi Bruno!

How are you?

Nice :)You can mark your answer as the solution, to help others that eventually will have the same problem :)

Cheers,
Eduardo Jauch

Eduardo Jauch wrote:

Hi Bruno!

How are you?

Nice :)You can mark your answer as the solution, to help others that eventually will have the same problem :)

Cheers,
Eduardo Jauch


Hi Eduardo!

All good here!

I'll market it.


Cheers (Abraço),


Bruno.