Consume WSDL (XML) with no return data

Consume WSDL (XML) with no return data

  

Hi All,

I tried to consume wsdl web service and return 5 records with empty field data. 

Btw, I have tried to test the web service using SOAPUI successfully (return 5 records and all field data).

Any idea?


Thank You

--

Abas

Hi Angga Baskoro,

Is there any error on Service Center?

Usually this occurs when there are differences in the structures between the wsdl and the outsystems record.

Can you provide a little more information?

Best regards 

Rodrigo Henriques


Hi Rodrigo,

There is no error on service center, and the log setting is default, no detail log.

btw, I consumed the wsdl service, the method and data structure created automatically. When I tried to consumed the wsdl service (http://10.197.19.190:9080/WSMobileAppraisal/services/MAppServiceImpl) return 5 records but the field data is emtpy.

When I tried to consume directly through SOAPUI, the data return successfully (5 records with all field data)


Thank you for your help


--

Abas



Rodrigo Henriques wrote:

Hi Angga Baskoro,

Is there any error on Service Center?

Usually this occurs when there are differences in the structures between the wsdl and the outsystems record.

Can you provide a little more information?

Best regards 

Rodrigo Henriques


Hi Rodrigo,

Please see the data structure below for more info :

From outsystem debugger (return 5 records, with empty "" data)


SOAPUI return data successfully (return 5 records with all field data)

Thank you

--

Abas

Angga Baskoro wrote:

Rodrigo Henriques wrote:

Hi Angga Baskoro,

Is there any error on Service Center?

Usually this occurs when there are differences in the structures between the wsdl and the outsystems record.

Can you provide a little more information?

Best regards 

Rodrigo Henriques


Hi Rodrigo,

Please see the data structure below for more info :

From outsystem debugger (return 5 records, with empty "" data)


SOAPUI return data successfully (return 5 records with all field data)

Thank you

--

Abas

Hi Angga Baskoro,

Can you show me the logic in the action GetData.

Are you processing the wsdl output within the GetData action? If so please confirm that your are assigning the elements correctly.

Best regards

Rodrigo Henriques