Deploy error

  

Hello, 


Today my service center/ service studio give me this error:

No connection could be made because the target machine actively refused it 127.0.0.1:12002

AND


Module : Deploy
Message:Error deploying eSpace 'ECT_Provider' in SERVERNAME
Environment InformationeSpaceVer: 0 (Id=0, PubId=0, CompiledWith=10.0.710.0)
RequestUrl:  (Method: )
AppDomain: DeployService.exe
Path: C:\...\PS\
Locale:
DateFormat: yyyy-M-d
PID: 5292 ('DeployService', Started='3/7/2018 2:48:18 PM', Priv=46Mb, Virt=613Mb)
TID: 10
Thread Name: Deployment Monitor
.NET: 4.0.30319.42000
Stack:Id : FailedTenantDeployment_PingAspx
Type : Error
Message : Deployment failed
Detail : Deployment failed. Could not invoke ping. Exception: The remote server returned an error: (404) Not Found.
   at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.PageInvokes.PageInvoker.DoRequest(String espaceName, String ptaOrTenantName)
HelpRef : 0
ExtraInfo : Exception Details:
[1] Deployment failed: Deployment failed. Could not invoke ping. Exception: The remote server returned an error: (404) Not Found.
   at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.PageInvokes.PageInvoker.DoRequest(String espaceName, String ptaOrTenantName)
at OutSystems.HubEdition.DeployService.PageInvokes.PageInvoker.DoRequest(String espaceName, String ptaOrTenantName)
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.PageInvokes.PingInvoker.DoRequest(String espaceName, String ptaOrTenantName)
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.PageInvokes.PageInvoker.Invoke(String espaceName, String espaceKey, String testAreaName, Boolean partial, Boolean isLegacyMTeSpace, Boolean fromSS, Boolean developmentMode)
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.Deploy.LastPhaseDeployEspace(String espaceName, String espaceKey, Int32 espaceVersionId, Boolean fromSS, Boolean developmentMode, String testAreaUser, Boolean partial, DateTime lastZipTimestamp, String uniqueId, IEnumerable`1 onDeployInvokeUrls)
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.Deploy.DeployEspace(String espaceName, String espaceKey, Int32 espaceVersionId, Boolean fromSS, Boolean developmentMode, String userName, Boolean partial, Boolean forceRedeploy, Boolean fromCompilerService, String uniqueId, IEnumerable`1 onDeployInvokeUrls)
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.Deploy.DeployEspace(String espaceName, String espaceKey, Int32 espaceVersionId, Boolean fromSS, Boolean developmentMode, String userName, Boolean partial, Boolean forceRedeploy, String uniqueId)
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.Deploy.<>c__DisplayClass26_0.<DeploymentMonitor>b__3()
   at OutSystems.HubEdition.ServerCommon.SandboxUtils.ExecuteForSingleSandbox(String sandboxToExecute, Action action)
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.Deploy.DeploymentMonitor()
   at OutSystems.HubEdition.ServerCommon.Utils.PlatformUtils.#V1b.#U1b()
   at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
   at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

Submitable : Yes

Hi Fábio,

Is this a one-time error, or does it occur on every attempt to publish something? If it was just a single occurence ignore it, it probably was a hickup somewhere.

Hello Kilian,


No, it happen every time, actually i can't publish in my DEV ENV.

Have you tried restarting the Service Center services?

Since you mention dev, I assume you have multiple environments. Any other causing problems (even not related with publishing)?


i create a support case, yes i restart the service center. Restart -all services. and Deploy service give me a timeout.


No other environments are OK at the moment.



Hi Fábio,


Have you ever been able to publish anything in that environment? Can you also try to temporary disable Windows Firewall and try to publish again?


IG

Solution

Hello, this is solved. An issue in IIS put SSL required in All websites.

Solution