CAN'T LOGOUT FROM HOMEPAGE

CAN'T LOGOUT FROM HOMEPAGE

  

Hello, i have a problem with my project, i have homepage menu, dashboard menu, etc. i cant logout from my homepage menu but i can logout just fine in the other menu. 

Regards

Syifa


Hi,


What do you think the problem is?


Is the logout-webblock (loginInfo as i recall) on your homepage?

is there some if-condition that prevents showing the logout-button?


J.

and please don't use caps in the title.


Hi Syifa,

Can you verify,

1) if your Homescreen have "Anonymous" role checked,

2) Check you menu webblock have input parameters, and not preparely set in homepage. 

3) Where i your redirect after logout.

4) Try to debug the logout action from homepage, so you can understand where is your problem


Thanks,

Balu

J. wrote:

Hi,


What do you think the problem is?


Is the logout-webblock (loginInfo as i recall) on your homepage?

is there some if-condition that prevents showing the logout-button?


J.

and please don't use caps in the title.



Hello, thank you for your answer, sorry for my late reply.


I don't understand my problem project, because from the other page I can logout, but not from homepage. and there is no if condition to show the logout button, what should i do?

ps: sorry for my last title, how to change it?

Thanks,

Syifa

Balu wrote:

Hi Syifa,

Can you verify,

1) if your Homescreen have "Anonymous" role checked,

2) Check you menu webblock have input parameters, and not preparely set in homepage. 

3) Where i your redirect after logout.

4) Try to debug the logout action from homepage, so you can understand where is your problem


Thanks,

Balu

Hello Balu,

Thanks for answering my question, i have verify it. 

but for number 2, i don't understand what you mean. 

and i wanna give you screenshot of my project.

1.) anonymous role is uncheck

3.) my logout is default from system, i not change it at all

4.) I have try to debug from homepage, but nothing happen




help me, because i am newbie with outsystem.

Thanks before,

Syifa

Solution

Hi Syifa,

Have you header webblock in your Homepage ?


Muhammad Agil ~

Solution

Muhammad Agil wrote:

Hi Syifa,

Have you header webblock in your Homepage ?


Muhammad Agil ~


Hello Agil,

Yes, I have it, so why? is that make problem?

Syifa ~

Syifa Azizah wrote:

Balu wrote:

Hi Syifa,

Can you verify,

1) if your Homescreen have "Anonymous" role checked,

2) Check you menu webblock have input parameters, and not preparely set in homepage. 

3) Where i your redirect after logout.

4) Try to debug the logout action from homepage, so you can understand where is your problem


Thanks,

Balu

Hello Balu,

Thanks for answering my question, i have verify it. 

but for number 2, i don't understand what you mean. 

and i wanna give you screenshot of my project.

1.) anonymous role is uncheck

3.) my logout is default from system, i not change it at all

4.) I have try to debug from homepage, but nothing happen




help me, because i am newbie with outsystem.

Thanks before,

Syifa

Hi Syifa,

In step 4

Why you have login page link with the home page. I think this is the issue. can you please remove the login from the main flow.


Regards,

Pankaj


Pankaj pant wrote:

Syifa Azizah wrote:

Balu wrote:

Hi Syifa,

Can you verify,

1) if your Homescreen have "Anonymous" role checked,

2) Check you menu webblock have input parameters, and not preparely set in homepage. 

3) Where i your redirect after logout.

4) Try to debug the logout action from homepage, so you can understand where is your problem


Thanks,

Balu

Hello Balu,

Thanks for answering my question, i have verify it. 

but for number 2, i don't understand what you mean. 

and i wanna give you screenshot of my project.

1.) anonymous role is uncheck

3.) my logout is default from system, i not change it at all

4.) I have try to debug from homepage, but nothing happen




help me, because i am newbie with outsystem.

Thanks before,

Syifa

Hi Syifa,

In step 4

Why you have login page link with the home page. I think this is the issue. can you please remove the login from the main flow.


Regards,

Pankaj


Hello Pankaj,

Thanks for your solution.

I have tried it, but still not work. So, did you have another solution?

Regards,

Syifa


Muhammad Agil wrote:

Hi Syifa,

Have you header webblock in your Homepage ?


Muhammad Agil ~


Thank you Agil, the problem because there is link at the header, so i remove it, and the problem is solve.

Regards,

Syifa~