Personal cloud - unable to publish the web application

Personal cloud - unable to publish the web application

  

Hi Team,


Suddenly this morning I am unable to publish my web application and there is no error logged under ServiceCenter.

Where else can I get details..

I have attached screenshot.. please help

Thanks,

Anuradha

Hi, 

You are not getting any errors?

May be slowness in personal environment.


Thanks,

Rajat

Hi Rajat,


No nothing.

Service center shows no entry in errors, for this issue, with even new application created 


Thanks,

Anuradha


Anuradha Bagadi wrote:

Hi Rajat,


No nothing.

Service center shows no entry in errors, for this issue, with even new application created 


Thanks,

Anuradha


Hi Anuradha,

Please create NEW Outsystem ID with some different Email ID and Try to create build the application on this NEW ID if problem the problem is resolved. then create a ticket to outsystem for your current ID.  


Anuradha Bagadi wrote:

Hi Rajat,


No nothing.

Service center shows no entry in errors, for this issue, with even new application created 


Thanks,

Anuradha


Just create ticket to OS support. They will solve your problem.

Personal environment is on shared hosting.


Thanks,

Rajat Agrawal


Anhurada,

The proper way to deal with Personal Environment problems is to open a support ticket with OutSystems. 

Cheers.

You could also save the oml, then upload it in servercenter, maybe the compile process there will show more, also don't just look into the error log, also try the compile log and the normal log


regards,

Wim

Hello


Best way contact Support here.

click "Support" in the top-most menu, then click "Open Support Case".


Regards