Unable to put Navigation Tab on Lisbon Theme Screen

Unable to put Navigation Tab on Lisbon Theme Screen

  

Hi Forum,

I am trying to put a navigation tab onto my page and instead the navigation headers are coming out as texts, as well as the navigation content.

Anyone knows why? I have used the navigation tab widget before and this is the first time im encountering this. (might be because its using the Lisbon Theme?)


Please Advise!

Thanks!

Hi Jiao, I think there should be some dependency/references or some css costomization issues. I just checked Tab using Lisbon Theme and working perfectly. You can check the below URL and also please find attached oml. https://kantshukla2u1.outsystemscloud.com/LisbonTabTest/Home.aspx?_ts=636789114981484137 Regards -SK-

Shashi kant Shukla wrote:

Hi Jiao, I think there should be some dependency/references or some css costomization issues. I just checked Tab using Lisbon Theme and working perfectly. You can check the below URL and also please find attached oml. https://kantshukla2u1.outsystemscloud.com/LisbonTabTest/Home.aspx?_ts=636789114981484137 Regards -SK-

Hi Shashi,


Thanks for the reply. I see that you have put your content as a web block. However mine isn't that way. Below is a snippet of the output from the web.

And this is the widget tree


So I do not understand according to the first image, i have made the tabs but instead of coming out as tabs, its coming out as texts.


Cheers.

Hi Jiao,

I just removed webblock and it it still working.

Please see the attached oml.


Regards

-SK-

Shashi kant Shukla wrote:

Hi Jiao,

I just removed webblock and it it still working.

Please see the attached oml.


Regards

-SK-


I think we are using different widgets. How did you get your tabs widget?

Mine doesn't exist hahaha (trying to look for the one that you are using)

Regards

Solution

Hi Jiao,

Please use Tab from Web Patterns.



Regards

-SK-

Solution