Deployment to Testing only deploys the core module but not the espace

Hi guys, 

yesterday I was deploying my first Project to testing environment. Somehow the system only deployed my core Module but not the espace (see picture)... I didn´t got an error message for missing dependencies. Can someone imaging what went wrong? 


Best regards! 

Tobias 

Solution

Hi Tobias,


The simpler answer is usually the right one: you just added the Core application to the deployment plan and forgot the TrIPManagement. Since the Core doesn't depend on the end-user module, no error was shown.

I suggest you watch this Solution Release Course: https://www.outsystems.com/learn/courses/87/solution-release/


Best regards,

Márcio Lima

Solution

BigSlikTobi wrote:

Hi guys, 

yesterday I was deploying my first Project to testing environment. Somehow the system only deployed my core Module but not the espace (see picture)... I didn´t got an error message for missing dependencies. Can someone imaging what went wrong? 


Best regards! 

Tobias 

For Every Module you want to deploy, it is necessary that it should be stable & it's required dependency for ex: any Independent Module should be deployed prior in QA before actual.

Open TrIPManagement & refresh dependency [Ctrl+Q] & publish it & then try for deployment.

Ref link for More detail : https://success.outsystems.com/Documentation/11/Managing_the_Applications_Lifecycle/Deploy_Applications/Deploy_an_Application


Cheers

Assif




Thanks guys. I guess, every module needs to be deployed by its own. I wasn´t aware of this