[Camera Plugin] i have some problem when i retrived binary image from camera plugin

Forge Component
(15)
Published on 2018-11-13 by OutSystems R&D
15 votes
Published on 2018-11-13 by OutSystems R&D

i developed mobile native application to take a camera using camera plugin  and save into the entity then

mobile application can show image but web application cannot show the image.

i don't uderstand web application cannot show it. 

In the web applciation how to get the binary image?

Hello Jirayuphon,

It is absolutely impossible to give you an answer, as you are not showing how are you trying to show the image in the Web Application.

Is the Web Application an OutSystems application?

Is the image being save in a local or server entity (must be in server entity to be shown in web application)?

Are you using the Image widget to show from the database?

If caching is enabled in the image, are you giving a different filename for each image?

Cheers

Eduardo Jauch wrote:

Hello Jirayuphon,

It is absolutely impossible to give you an answer, as you are not showing how are you trying to show the image in the Web Application.

Is the Web Application an OutSystems application?

Is the image being save in a local or server entity (must be in server entity to be shown in web application)?

Are you using the Image widget to show from the database?

If caching is enabled in the image, are you giving a different filename for each image?

Cheers

Hello Eduardo Jauch

thank you for reply

Is the Web Application an OutSystems application? 

answer: yes

Is the image being save in a local or server entity (must be in server entity to be shown in web application)? 

answer:yes

Are you using the Image widget to show from the database?

answer:yes (image below)


i will share the project to you.

please you revise this code.

thank you