Can't create Web Responsive Module

While I'm trying to create a Web Responsive module the studio is only loading and after a few seconds it will come back to the Development page. 

Solution

Hey Oliver,

I've seen this happen once before, figured it was a bug in Service Studio.  After trying a few more times, it finally took.  You could also try restarting Service Studio.

Or, have you already tried those?

Solution

Craig St. Jean wrote:

Hey Oliver,

I've seen this happen once before, figured it was a bug in Service Studio.  After trying a few more times, it finally took.  You could also try restarting Service Studio.

Or, have you already tried those?

Thanks Craig,

I tried also and  its working now. 


Oliver Tandayu wrote:

Craig St. Jean wrote:

Hey Oliver,

I've seen this happen once before, figured it was a bug in Service Studio.  After trying a few more times, it finally took.  You could also try restarting Service Studio.

Or, have you already tried those?

Thanks Craig,

I tried also and  its working now. 


How do you solve this problem? Please explain step by step.


Shraddha R wrote:

Oliver Tandayu wrote:

Craig St. Jean wrote:

Hey Oliver,

I've seen this happen once before, figured it was a bug in Service Studio.  After trying a few more times, it finally took.  You could also try restarting Service Studio.

Or, have you already tried those?

Thanks Craig,

I tried also and  its working now. 


How do you solve this problem? Please explain step by step.


Shraddha, 

I tried to restart the Service Studio and tried to create a web responsive module. Then it works. 



Oliver Tandayu wrote:

Shraddha R wrote:

Oliver Tandayu wrote:

Craig St. Jean wrote:

Hey Oliver,

I've seen this happen once before, figured it was a bug in Service Studio.  After trying a few more times, it finally took.  You could also try restarting Service Studio.

Or, have you already tried those?

Thanks Craig,

I tried also and  its working now. 


How do you solve this problem? Please explain step by step.


Shraddha, 

I tried to restart the Service Studio and tried to create a web responsive module. Then it works. 



sorry sir, But how to restart the service studio? 


Shraddha R wrote:

Oliver Tandayu wrote:

Shraddha R wrote:

Oliver Tandayu wrote:

Craig St. Jean wrote:

Hey Oliver,

I've seen this happen once before, figured it was a bug in Service Studio.  After trying a few more times, it finally took.  You could also try restarting Service Studio.

Or, have you already tried those?

Thanks Craig,

I tried also and  its working now. 


How do you solve this problem? Please explain step by step.


Shraddha, 

I tried to restart the Service Studio and tried to create a web responsive module. Then it works. 



sorry sir, But how to restart the service studio? 


Shraddha,

Close the Service Studio application then try to open it again. 



Oliver Tandayu wrote:

Shraddha R wrote:

Oliver Tandayu wrote:

Shraddha R wrote:

Oliver Tandayu wrote:

Craig St. Jean wrote:

Hey Oliver,

I've seen this happen once before, figured it was a bug in Service Studio.  After trying a few more times, it finally took.  You could also try restarting Service Studio.

Or, have you already tried those?

Thanks Craig,

I tried also and  its working now. 


How do you solve this problem? Please explain step by step.


Shraddha, 

I tried to restart the Service Studio and tried to create a web responsive module. Then it works. 



sorry sir, But how to restart the service studio? 


Shraddha,

Close the Service Studio application then try to open it again. 



Ok sir



I am also facing a similar issue for OS-11.0.510.0.
Even after restarting, re-installing it doesn't work for me. 

Is there any setting that I am missing with?

Facing the same issue for 11.5.39.

Unable to create any responsive web app or Dublin modules. 

Able to create blank modules.

Have attempted multiple reset of service studio and my computer.

Hoping for some help on the matter.

Hi all,

There is a known issue in that version of Service Studio. Please download the latest version from here https://www.outsystems.com/downloads/

Cheers,
Tiago Simões