I am getting bellow error from service center.how to resolve this?


CommunicationException: Request failed with an error

    at XMLHttpRequest.g.onerror (https://tmai-dev-dev.outsystemscloud.com/InsureEZ/scripts/OutSystems.js?s5pyWJcGPrfgJDbFqCQweA:3:9373)

More information is needed to answer your question.

  • What version of the platform are you running?
  • Are you seeing this error for just one application, or for multiple applications?
  • Are you seeing any errors or unexpected behavior in the application itself, rather than just in Service Center logs?
  • Is the error occurring frequently (i.e. - each screen view)?

G. Andrew Duthie wrote:

More information is needed to answer your question.

  • What version of the platform are you running?
  • Are you seeing this error for just one application, or for multiple applications?
  • Are you seeing any errors or unexpected behavior in the application itself, rather than just in Service Center logs?
  • Is the error occurring frequently (i.e. - each screen view)?

Hi

I am using outsystems 11 cloud environment.

I am getting this error only for one application.

Yes.data is not fetched.before fetching I am getting this data.

Yes it is occurred sometimes and sometimes it is working properly.it is occurred for particular application.


Hello Arkyadeep,

Can you please show a screenshot of the full error?  I can access https://tmai-dev-dev.outsystemscloud.com/InsureEZ/scripts/OutSystems.js?s5pyWJcGPrfgJDbFqCQweA:3:9373 without a problem.

Craig St.Jean wrote:

Hello Arkyadeep,

Can you please show a screenshot of the full error?  I can access https://tmai-dev-dev.outsystemscloud.com/InsureEZ/scripts/OutSystems.js?s5pyWJcGPrfgJDbFqCQweA:3:9373 without a problem.


Hi 

When I am getting below error then I am getting outsystems.js error message in service centre log.i don't know what is the reason.sometimes it is coming and some time it is working .