[Simple Reports] [Simple Reports] NaN content could not be inserted. #############

Forge Component
(26)
Published on 4 Apr by Marcos Galigarcia
26 votes
Published on 4 Apr by Marcos Galigarcia

Hi,

I can't seem to make the "NaN content could not be inserted. #############" goes away (even when I removed all the contents and leave the page blank). The original demo page was also showing the same thing. I experienced it in both 5.00 and 5.01 version.

Help is greatly appreciated. Thanks.

Which browser? any blocking javascript plugin?

Swatantra Kumar wrote:

Which browser? any blocking javascript plugin?

Browser - Firefox, Chrome. 

Any blocking javascript plugin? - None that I know off


What causes this problem?

This message is shown when some part of content html or image or web block Print Container couldn't be printed/echo in a hole single page. After the script tried to echo without success, its abort the script.

Usually with images without limit (css for width and height could help).

If your page is empty, it could shown the same error.

Can you put the component in your personal environmental and paste the url here to see if it will trigger the same behavior?

Rafael Fantato wrote:

This message is shown when some part of content html or image or web block Print Container couldn't be printed/echo in a hole single page. After the script tried to echo without success, its abort the script.

Usually with images without limit (css for width and height could help).

If your page is empty, it could shown the same error.

Can you put the component in your personal environmental and paste the url here to see if it will trigger the same behavior?

I tried to remove what is inside the page one by one to see which one is causing the problem. But apparently, having a blank page also causes the error to appear.

When I use List to replace Table, the problem disappeared. The funny thing is, the error appears when:


(1) I use Table Record widget

(2) I remove Table Record widget and leave the page empty


Appreciate any help as I would prefer to use Table Record instead.


vnf wrote:

Rafael Fantato wrote:

This message is shown when some part of content html or image or web block Print Container couldn't be printed/echo in a hole single page. After the script tried to echo without success, its abort the script.

Usually with images without limit (css for width and height could help).

If your page is empty, it could shown the same error.

Can you put the component in your personal environmental and paste the url here to see if it will trigger the same behavior?

I tried to remove what is inside the page one by one to see which one is causing the problem. But apparently, having a blank page also causes the error to appear.

When I use List to replace Table, the problem disappeared. The funny thing is, the error appears when:


(1) I use Table Record widget

(2) I remove Table Record widget and leave the page empty


Appreciate any help as I would prefer to use Table Record instead.



Can you send the OML with this page to us? The only way to find out the problem is debugging :(
It could help us to improve this component.


Thx

Rafael Fantato