I can't create a new module

When you try to create a new module, the tab closes and the module is not created.

https://drive.google.com/open?id=1rPRvIgaVcn-Dyw4SDfNarlWUEeeksnAK

Hi Bruno,

Upon creating a new Application, you have to publish at least one Module on it. If you don't, the Application gets deleted and you end up on the initial Applications list on Service Studio.

Please check it again.

If there's any aditional help you need, please let me know.

Best regards,

Paulo Moreira

Hi Bruno,

You don't see the popup to choose the type of application you want to create? You can try and check the event viewer of your machine. But my suggestion is contact outsystems support here.

Regards,

Marcelo

Hi Bruno,

Are you using the latest version of Service Studio?

Cheers,

Tiago Simões 

Solution

Hi Bruno,

You might need to download again from here: https://www.outsystems.com/downloads/

The status bar in the video you sent says that you have an older version, it might have been an old link in our website.

(although there are a lot of Portuguese and Brazilian OutSystems users we try to speak in English so we can help more people)

Cheers,

Tiago Simões 

Solution

Tiago Simões wrote:

Hi Bruno,

You might need to download again from here: https://www.outsystems.com/downloads/

The status bar in the video you sent says that you have an older version, it might have been an old link in our website.

(although there are a lot of Portuguese and Brazilian OutSystems users we try to speak in English so we can help more people)

Cheers,

Tiago Simões 


I thought, you were right! thank you very much! :) 

It was really outdated.