[LDAP] System.Byte[] returned as value!

Forge Component
(16)
Published on 2014-11-24 by Filipe Jacinto
16 votes
Published on 2014-11-24 by Filipe Jacinto

I'm using the "Search_SpecificProperties" action. All data is fetched correctly, except for 1 is the value System.Byte[], but it shoud be a string like "45678912". Any idea's? Thx

Lander De Wulf wrote:

I'm using the "Search_SpecificProperties" action. All data is fetched correctly, except for 1 is the value System.Byte[], but it shoud be a string like "45678912". Any idea's? Thx

Did you get any solution?, I have the same problem :(


José Ángel Paredes Sánchez wrote:

Lander De Wulf wrote:

I'm using the "Search_SpecificProperties" action. All data is fetched correctly, except for 1 is the value System.Byte[], but it shoud be a string like "45678912". Any idea's? Thx

Did you get any solution?, I have the same problem :(


Hi,

Yes, the data I fetched was an 'integer' instead of 'text' type. So the data type didn't match and gave back System.Byte[]. I hope this can help you!


Grtz

Lander De Wulf wrote:

José Ángel Paredes Sánchez wrote:

Lander De Wulf wrote:

I'm using the "Search_SpecificProperties" action. All data is fetched correctly, except for 1 is the value System.Byte[], but it shoud be a string like "45678912". Any idea's? Thx

Did you get any solution?, I have the same problem :(


Hi,

Yes, the data I fetched was an 'integer' instead of 'text' type. So the data type didn't match and gave back System.Byte[]. I hope this can help you!


Grtz Hi,I retrive data from LDAP, and I get data like the image , I expect to retry in correct way