Forge Component
(56)
Published on 2019-08-27 by Hanno
56 votes
Published on 2019-08-27 by Hanno

I'm using Studio 11 and I use the extension to add a image to the excel

But someting went wrong

Error Log :

Could not load file or assembly 'Newtonsoft.Json, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=30ad4fe6b2a6aeed' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

I openned the advanced excel demo but it threw that error too.

Please help! :D

Minh Lê Van wrote:

I'm using Studio 11 and I use the extension to add a image to the excel

But someting went wrong

Error Log :

Could not load file or assembly 'Newtonsoft.Json, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=30ad4fe6b2a6aeed' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

I openned the advanced excel demo but it threw that error too.

Please help! :D

Hi Minh Lê Van,

We are checking and try to resolve this issue asap.

Thank you for your patience and support.

Regards,

Amit Verma


Amit Verma wrote:

Minh Lê Van wrote:

I'm using Studio 11 and I use the extension to add a image to the excel

But someting went wrong

Error Log :

Could not load file or assembly 'Newtonsoft.Json, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=30ad4fe6b2a6aeed' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

I openned the advanced excel demo but it threw that error too.

Please help! :D

Hi Minh Lê Van,

We are checking and try to resolve this issue asap.

Thank you for your patience and support.

Regards,

Amit Verma


I am experiencing the same issue while calling Image_Insert(). Is this problem is resolved??



Amit Verma wrote:

Minh Lê Van wrote:

I'm using Studio 11 and I use the extension to add a image to the excel

But someting went wrong

Error Log :

Could not load file or assembly 'Newtonsoft.Json, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=30ad4fe6b2a6aeed' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

I openned the advanced excel demo but it threw that error too.

Please help! :D

Hi Minh Lê Van,

We are checking and try to resolve this issue asap.

Thank you for your patience and support.

Regards,

Amit Verma


Hi guys,

We need to reinstall the newtonsoft library, I am not sure why the the newtosoft v12.000 is not being corretly referenced but I suspect that this version was brought from v10 Component version.

I solved this in my side doing this.

Delete the library reference on NUGET.

(Erros alert will be normal after the delete)

Then Re-Install the most recente version of it.

Try to Compile the solution and publish it.

As I said locally on my side this was enough, and I am sure that this is a problem about library versions.


Best Regards,

JS.