Error Installing

  
Removing Microsoft SQL Server temporary login 'outsystemsinstaller'.
Starting Agile Platform Services.
Starting Microsoft Internet Information Services (IIS).
Installing Service Center 4.2.4.40.
[11.09.2009 11:41:50] Notify Action: Id[F1E421E6-49A6-CF44-B715-50DFD8FFAA27] Version[4.2.4.40] Action[Feedback Submit] Details[Issue[124787] Details[The Service Center publish failed with error code 100] Silent[-silent communityinstaller@outsystems.com ]]
[11.09.2009 11:41:50] The Service Center publish failed with error code 100
[11.09.2009 11:41:50] Installation could not be completed!
[11.09.2009 11:41:51] Check 'C:\Program Files\OutSystems\Installer\Logs\OutSystemsInstall.log' for installation details
[11.09.2009 11:41:51] Installed components:
[11.09.2009 11:41:51] • Service Studio
• Integration Studio

[11.09.2009 11:41:51] Not installed components:
[11.09.2009 11:41:51] • Platform Server
• Rich Widgets bootstrap component

[11.09.2009 11:45:44] Notify Action: Id[F1E421E6-49A6-CF44-B715-50DFD8FFAA27] Version[4.2.4.40] Action[Feedback Submit] Details[Issue[124788] Details[The Service Center publish failed with error code 100] Silent[]]

 Hi Francisco,

 

Can you access http://localhost/servicecenter from your computer?

Could you tell us if you receive any error and if so could you attach a screenshot?

 

Cheers,

Tiago Simões

Recieving Below error while installing

The Service Center publish failed with error code 106

Attached log file
Hello.

I also received this error.

After trying to access http://localhost/servicecenter I got the below screen


I'm attaching the install.log.

Can somebody help me?


Hello Manuel,

I'm not sure what's the cause for your error, but your Service Center installation is giving error. It's not being deployed for your machine.

I would like to recommend you the following guide:
https://www.outsystems.com/forums/discussion/10699/how-to-manually-install-the-outsystems-platform-8-0-community-edition/

Can you try those steps and let us know if you manage to install OutSystems Platform?

Kind regards,
Ivo Gonçalves
Thank you for your answer.

My machine is a Toshiba portable A600 with Windows XP SP3.

Yes, I'll try all those steps to manually install OutSystems community edition in my machine and then revert to this topic.


It was a failure my attempt to install OutSystem's Service Center in my machine.
 
Following the instructions for a manual install, point 6 was not possible to be completed because cmd window in my machine doesn't accept those commands and, thus, the remaining points were not issued. Points 1 to 5 were done, despite de details in point 4 are very different. For now, I'm giving up and will wait for the opportunity to migrate to a new machine with a newer OS.
 
Thanks for the attempt to help.