Trouble installing OS platform on a windows server

Trouble installing OS platform on a windows server

  
Our customer has problems installing the OS platform on the production server.
This is the log they see. Also take a look at te attached screenprint.

Anybody any clue ?

[11.11.2009 16:37:50] Configuring Microsoft ASP.NET 2.0.
[11.11.2009 16:37:51] Set full control permissions to ASPNET on Temporary
ASP.NET Files
[11.11.2009 16:37:51] The system cannot find the path specified.
[11.11.2009 16:37:51] Set full control permissions to NETWORKSERVICE on
Temporary ASP.NET Files
[11.11.2009 16:37:51] The system cannot find the path specified.
[11.11.2009 16:37:51] Set full control permissions to IUSR_GBAHES470 on
Temporary ASP.NET Files
[11.11.2009 16:37:51] The system cannot find the path specified.
[11.11.2009 16:37:51] Set full control permissions to IWAM_GBAHES470 on
Temporary ASP.NET Files
[11.11.2009 16:37:51] The system cannot find the path specified.
[11.11.2009 16:37:51] Set full control permissions to IIS_IUSRS on
Temporary ASP.NET Files
[11.11.2009 16:38:30] The trust relationship between the primary domain and
the trusted domain failed.
[11.11.2009 16:38:30] Set full control permissions to ASPNET on
C:\Documents and Settings\v497ssn\WINDOWS\Temp
[11.11.2009 16:38:30] The system cannot find the file specified.
[11.11.2009 16:38:30] Set full control permissions to NETWORKSERVICE on
C:\Documents and Settings\v497ssn\WINDOWS\Temp
[11.11.2009 16:38:30] The system cannot find the file specified.
[11.11.2009 16:38:30] Set full control permissions to IUSR_GBAHES470 on
C:\Documents and Settings\v497ssn\WINDOWS\Temp
[11.11.2009 16:38:30] The system cannot find the file specified.
[11.11.2009 16:38:30] Set full control permissions to IWAM_GBAHES470 on
C:\Documents and Settings\v497ssn\WINDOWS\Temp
[11.11.2009 16:38:30] The system cannot find the file specified.
[11.11.2009 16:38:30] Set full control permissions to IIS_IUSRS on
C:\Documents and Settings\v497ssn\WINDOWS\Temp
[11.11.2009 16:38:42] The trust relationship between the primary domain and
the trusted domain failed.

Hi Joop

 

The output of the log you've posted is incomplete. Can you attach the full installation logs?

 

The file should be located at "C:\Program Files\OutSystems\Installer\Logs", and it should be a .zip archive.

 

Regarding the attached screenshot, it's the first time I see that popup error. What version of the Community Edition are you installing?

 

Thanks

 

Cheers

 

Miguel Simões João

Here is the complete log.
Hope you can make anything out of this
Community Edition 4.2.4.46 (i assume)

Hi Joop

 

Thanks for the installation log. Unfortunately, it doesn't say much more about the error it self, since the installer appears to have been abruptly terminated. From the screenshot you've also attached, this seems to be what's going on.

 

To have more information about the installer suddent error, we ask the entire installer logs content, which exist compressed in the ZIP file C.\Program Files\OutSystems\Installer\Logs.zip.

 

This archive will include eventviewer logs, and additional system (network, services, etc) information about the server, which may tell us what's caus ing the installer failure.

 

Thanks

 

Cheers

 

Miguel Simões João

Problem solved.

Our customer used the community edition installer.
Changed to the proper platform installation and succeeded in installing the platform

Thanks for the support