Problems installing 5.0 vista ultimate

Problems installing 5.0 vista ultimate

  
Hi there,

Got problems installing 5.0 on Vista Ultimate

These are the details of the installer window ... Log included.

=========================================

Configuring Windows Event Log Service.
Configuring Microsoft ASP.NET 2.0.
Testing existing SQL Server instances.
Testing SQL Server instance '(local)\SQL2005' (Step 1 of 4).
Testing SQL Server instance '(local)\SQL2005' (Step 2 of 4).
Testing SQL Server instance '(local)\SQL2005' (Step 3 of 4).
Testing SQL Server instance '(local)\SQL2005' (Step 4 of 4).
Testing SQL Server instance '(local)\SQLEXPRESS' (Step 1 of 4).
Testing SQL Server instance '(local)\SQLEXPRESS' (Step 2 of 4).
Testing SQL Server instance '(local)\SQLEXPRESS' (Step 3 of 4).
Testing SQL Server instance '(local)\SQLEXPRESS' (Step 4 of 4).
Using SQL Server instance '(local)\SQL2005'.
Configuring Microsoft SQL Server.
Restarting Microsoft SQL Server service 'MSSQL$SQL2005'.
Connecting to Microsoft SQL Server using Windows Authentication.
Creating Microsoft SQL Server temporary login 'outsystemsinstaller'.
Installing Service Studio 5.0.1.0.
Installing Integration Studio 5.0.1.0.
Check 'C:\Program Files\OutSystems\Installer\Logs\IntegrationStudioInstall.log' for Integration Studio installation details
The Integration Studio installation failed with error code 2360948
Installation could not be completed!

Check 'C:\Program Files\OutSystems\Installer\Logs\OutSystemsInstall.log' for installation details

Installed components:
• Service Studio

Not installed components:
• Platform Server
• Integration Studio
• Rich Widgets bootstrap component
Forget about this ... stupid me, my PC is not a server ...

Hi Joop

 

The OutSystems Installation log clearly states that the installation is failing on the Integration Studio component. Additionally, although you're PC is not a server, the Community Edition should be able to install on the Vista Ultimate, since the installer also identifies it as a supported operating system.

 

So i suggest you post the Logs.zip archive, that should exist on the folder C:\Program Files\OutSystems\Installer\, which includes the IntegrationStudio log file, and some additional system logs from the event viewer.

 

With that information we may get a better grasp of what might be causing this installation to fail.

 

Thanks

 

Cheers

 

Miguel Simões João

Here is the zip