HI,

I had already installed Outsystems 11 in my systems. When I open a service studio it works fine in terms of every think like when I click on screen action and all but when I click on any screens on right hand panel (any module/application) it gets hanged and also no error displayed. Can any one came across such kind of situations.

Thanks in Advance.... 

It would help if you add a description of the error

Rui Barbosa wrote:

It would help if you add a description of the error


HI Rui,

I didn't get any error it just get hanged.

Thanks... 

Hi Rohan,

Ok, can you describe step by step how we can replicate this?

Hi Rohan,


That appends in mobile, reactive and traditional web or just in one of the cases?


Best regards,

Ricardo M Pereira


Rui Barbosa wrote:

Hi Rohan,

Ok, can you describe step by step how we can replicate this?

Hi Rui,

I just open SS then any module and when you click on any screen in that module it gets hanged.

Thanks...


Ricardo Pereira wrote:

Hi Rohan,


That appends in mobile, reactive and traditional web or just in one of the cases?


Best regards,

Ricardo M Pereira


Hi Ricardo,

 It is in traditional web app. I haven't check it on other.

Thanks.... 


Hi Rohan,

Did you try to install the latest stable version of Service Studio?

Nordin Ahdi wrote:

Hi Rohan,

Did you try to install the latest stable version of Service Studio?


Yes..

Hi All,

I installed the latest stable version of outsystems 11 but still the issue persist. Any one have any idea about this.?

Thanks.....

Just try to clear the temp files once . It should work . 


Tushar Panpaliya wrote:

Just try to clear the temp files once . It should work . 


Hi Tushar,

Just tried but still persist the same.

Thanks... 

Rohan Hanumante wrote:

Tushar Panpaliya wrote:

Just try to clear the temp files once . It should work . 


Hi Tushar,

Just tried but still persist the same.

Thanks... 

The clean-up is done through timers scheduled at regular intervals. So it will take some time to reflect. Maybe check again in a couple of hours. Works for me generally.


Rohan Hanumante wrote:

Hi Rui,

I just open SS then any module and when you click on any screen in that module it gets hanged.

Thanks...


Hi Rohan,

At this point I would ask you to open a support ticket using the support portal.

I wonder if you have all the components installed on your server, such as OutSystems UI's, Templates and Sample data.

Anyway this is just too hard to troubleshoot on a forum so the support folks should be able to help you.

Cheers

Tushar Panpaliya wrote:

Rohan Hanumante wrote:

Tushar Panpaliya wrote:

Just try to clear the temp files once . It should work . 


Hi Tushar,

Just tried but still persist the same.

Thanks... 

The clean-up is done through timers scheduled at regular intervals. So it will take some time to reflect. Maybe check again in a couple of hours. Works for me generally.


Hi Tushar,

When I opened the task manager I see this..

don't know what exactly it's stop running it.

Thanks....

Solution

Hi All,

It has been resolved by upgrading the windows update for my systems. Thanks for your support.

cheers.... 

Solution