88
Views
13
Comments
Solved
Alignment issue in Wizard while switching to Arabic
Question

Alignment issue in Wizard control when switching for Arabic content


In English it works fine


Rank: #42724
Solution

José Rosário wrote:

Hi Abhinav,


Sorry I thought it is OutSystems UI Component instead of OutSystems UI Web Component.

After analyzing your oml I saw that you are setting your locale to "ar-AE", unfortunately, the RTL Mechanism is only activated when the locale is equal to "AR". 

Can this be a workaround for your use case? 

On our side, we will evaluate what are the other locales that need to work using the RTL Mechanism 


Best Regards,

José Rosário


Thanks Jose, It saved our day.


Rank: #45

Hi Abhinav,


Can you try to inspect using web developer tool for CSS issue.which element given you error.

Also could you please share oml if possible

mvp_badge
MVP
Rank: #2

Hi Abhinav,

Thanks for reporting this! I'll make sure OutSystems will take notice.

Staff
Rank: #1118

Hi Abhinav,


In version 2.4.0 of OutSystemsUI, a lot of improvements were done for Arabic content. Which version are you using? 


Best Regards, 

José Rosário

Staff
Rank: #1118

Hi Abhinav,


Sorry I thought it is OutSystems UI Component instead of OutSystems UI Web Component.

After analyzing your oml I saw that you are setting your locale to "ar-AE", unfortunately, the RTL Mechanism is only activated when the locale is equal to "AR". 

Can this be a workaround for your use case? 

On our side, we will evaluate what are the other locales that need to work using the RTL Mechanism 


Best Regards,

José Rosário