Unable to login to personal environment after password change

Hi Outsystems,

I and unable to login to outsystem after i change my password.

I am able to login through the website


Logs:

eSpaceVer: Id=1, PubId=0, CompiledWith=11.8.0.12006

RequestUrl: https://wenliang-chua.outsystemscloud.com/ServiceCenter/ServiceStudio.asmx (Method: POST)

AppDomain: /LM/W3SVC/15/ROOT/ServiceCenter-68-132338255787384460

FilePath: C:\OutSystems\Sandboxes\G2LKX5012\Platform Server\running\ServiceCenter\

ClientIp: 101.127.17.21

Locale: en-US

DateFormat: yyyy-MM-dd

PID: 13860 ('w3wp', Started='5/12/2020 5:30:32 PM', Priv=917Mb, Virt=2116521Mb)

TID: 11

Thread Name:

.NET: 4.0.30319.42000Invalid username or password.

   at ssServiceCenter.Actions.ActionServer_Identity_Login(HeContext heContext, Boolean inParamUseAuthorizationCode, String inParamUsername, String inParamPassword, Boolean inParamPasswordIsEncrypted, Boolean inParamSupportPlainTextFallback, Boolean inParamForInteractiveUsersOnly, String inParamAuthorizationCode, String inParamRedirectUrl, Int32& outParamUserId)

   at ssServiceCenter.Actions.ActionLogin_Wrapper(HeContext heContext, String inParamUsername, String inParamPassword, Boolean inParamPersistent, Boolean inParamPasswordIsEncrypted, String inParamEncodedPassword, Boolean inParamAllowLegacyAuthentication, Boolean inParamForInteractiveUsersOnly, Boolean& outParamSuccess, Int32& outParamUserId, String& outParamErrorMessage)

Hi,

I and unable to login to outsystem after i change my password.

You try to login to Service Studio and it fails?

Try type your password somewhere where you can read it and then copy paste (watch out not to have any empty spaces selected when copying. Then paste the password. Most common scenario is the password or username is incorrect.

I am able to login through the website

You mean the community site?  

Then use the same email address as username when login to Service Studio.


Regards,

Daniel


Hi Daniel,


I use the proper email to login and correct password.


Regards,

Wen Liang

Wen Liang Chua wrote:


Hi Daniel,


I use the proper email to login and correct password.



Regards,

Wen Liang


For me it is still unclear where you login? Service Studio? apart from User name and password you also have to set the environment. Maybe you can share a screenshot?


Hi Daniel,


I login through the service studio, i set the correct cloud value, correct email address and password.


And if you login here https://wenliang-chua.outsystemscloud.com/users/

does that work?

Daniël Kuhlmann wrote:

And if you login here https://wenliang-chua.outsystemscloud.com/users/

does that work?

Hi Daniel,

i am able to enter the website, however i still cannot access the service studio IDE with the correct email, cloud address and password.


That is very strange, please note that in the environment you only mention your PE, so without https://

Hi Daniel,


I am sorry you experience these problems, that should not happen.

You can do the following:

  • Open an OutSystems support case: https://www.outsystems.com/goto/submit-support-case, but you probably will have to have patience to get a response.
  • As I see you just created an account today, you could create just another one.
  • You can PM me (send a private message) with your username & password, and I try it. If I get it working you can always later change your password. Your PE (personal environment) is empty, so there is not really a security issue.

Regards,

Daniel

Hi Wen,

Could you please check the user details from https://wenliang-chua.outsystemscloud.com/users/ and share the screenshot, just like


Also can you try to get the same details, username and email, from SeviceCenter as well. Because Users and ServiceCenter are 2 different user spaces and the Service Studio will login from the Service Center space.

Solution

Hi All,


I figure that i just use my old account i guess.

Thanks.

Solution