Hello All,

I am using tooltip of leaflet plugin from which i am redirecting to another page but it is not working in iOS 

any clue why?


Thanks 

Prajakta

Hi Prajakta,

The tooltip is not working or the tooltip is going in the background? Try to play with the z-index.

--

Swatantra

Hi,

The link is not redirecting to another page? Did you get some error?

Prajakta Roshankhede wrote:

Hello All,

I am using tooltip of leaflet plugin from which i am redirecting to another page but it is not working in iOS 

any clue why?


Thanks 

Prajakta



Solution

Hello All,

The issue is resolved now. Initially I was using complete URL including https://.................

Now instead of complete URL I am just using page name as a url and it is is working perfect on both android and iOS.


Thanks

Prajakta

Solution

Hello Prajakta,

Can you please share how you solve this issue?  How did you sent the page name as a url?


Thanks

Prajakta Roshankhede wrote:

Hello All,

The issue is resolved now. Initially I was using complete URL including https://.................

Now instead of complete URL I am just using page name as a url and it is is working perfect on both android and iOS.


Thanks

Prajakta

Ah, I should have asked earlier. I assumed it's URI (without scheme).Good finding though Prajakta.


Luís Cardoso wrote:

Hello Prajakta,

Can you please share how you solve this issue?  How did you sent the page name as a url?


Thanks


Hello Luis,

Initial Link : "https://servername/applicationname/pagename?parameter=value"

Solution: "./pagename?parameter=value"

Thanks

Prajakta

Swatantra Kumar wrote:

Prajakta Roshankhede wrote:

Hello All,

The issue is resolved now. Initially I was using complete URL including https://.................

Now instead of complete URL I am just using page name as a url and it is is working perfect on both android and iOS.


Thanks

Prajakta

Ah, I should have asked earlier. I assumed it's URI (without scheme).Good finding though Prajakta.


Ha, Thanks :)


Hello Prajakta,


Thanks for you explanation.


BR,

Luis


Prajakta Roshankhede wrote:

Luís Cardoso wrote:

Hello Prajakta,

Can you please share how you solve this issue?  How did you sent the page name as a url?


Thanks


Hello Luis,

Initial Link : "https://servername/applicationname/pagename?parameter=value"

Solution: "./pagename?parameter=value"

Thanks

Prajakta