Error on deploy service

Hi,

I'm getting the following error on the deploy service of one of our front end's.

Exception during deployment
The system cannot find the path specified.

[1] System.Security.Cryptography.CryptographicException
Target : System.Security.Cryptography.CryptographicException.ThrowCryptographicException
Source : mscorlib
Message : The system cannot find the path specified.

Stack Trace
   at System.Security.Cryptography.CryptographicException.ThrowCryptographicException(Int32 hr)
   at System.Security.Cryptography.X509Certificates.X509Utils._QueryCertFileType(String fileName)
   at System.Security.Cryptography.X509Certificates.X509Certificate.LoadCertificateFromFile(String fileName, Object password, X509KeyStorageFlags keyStorageFlags)
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.Deploy.CheckCertificates(String espaceName)
   at OutSystems.HubEdition.DeployService.Deploy.DeployEspace(String espaceName, String espaceKey, Int32 espaceVersionId, Boolean fromSS, Boolean developmentMode, String userName, Boolean partial, Boolean forceRedeploy, Boolean fromCompilerService, String uniqueId, IEnumerable`1 onDeployInvokeUrls)

Does anyone knows what might be causing this?

Thanks in advance.

JP 


Hello João,

Is this happenning only in a single Front-End? Do you have more than one Front-End in your environment?

Did you check the Environment Health tab (Monitoring section) in Service Center in order to see if there are any problems with your Deployment Server and/or Front-Ends?

Try to restart Windows Services of the OutSystems platform manually in your machines and execute the deploy again.


Kind regards,

Rui Barradas

Rui Barradas wrote:

Hello João,

Is this happenning only in a single Front-End? Do you have more than one Front-End in your environment?

Did you check the Environment Health tab (Monitoring section) in Service Center in order to see if there are any problems with your Deployment Server and/or Front-Ends?

Try to restart Windows Services of the OutSystems platform manually in your machines and execute the deploy again.


Kind regards,

Rui Barradas

Hello Rui,

Yes we have more than one front end and is only on one that this occurs.

On the Environment Health tab I have the notification that the deploy service on this server is on error with the message pending redeployment of one espace.

I've already restarted the server without success.

Regards,

João Pinto


Hello again João,

Can you send a print of the message that is shown on the Environment Health tab?


Kind regards,

Rui Barradas

Hello,

The full message is:

"Error: Pending Redeployment of espace 'espace_name' in status waiting for deployment monitor run.click for details"

Regards,

João Pinto

Hello,

Did you try an IIS Reset? Or a full machine restart?


Kind regards,

Rui Barradas

Hello,

Yes. It does not solve the problem.

Regards,

João Pinto

Hi Joao,

Have you tried to restarting the deployment services?

Regards,

Manish Jawla

Hi,

Yes. Even a full server restart.

Regards,

João Pinto