Failed to generate anroid mobile app, with error Conversion failed

We are trying to build android mobile app using outsystem with keystore reference. the generation is failing with below error. 

Error executing query. Error in advanced query GetRunningNativeBuilds in Preparation in NativeApps_Log in Monitoring in ServiceCenter (SELECT {Application}.[Id], {Application}.[Name],  {App_Mobile_Build_Status}.[Id], {App_Mobile_Build_Status}.[Label], {App_Mobile_Build}.[Build_Details], {App_Mobile_Build}.[Started_On], {App_Mobile_Build}.[Finished_On], {Mobile_Platform}.[Label]  FROM (((({Application}       Inner JOIN {App_Mobile_Config} ON ({Application}.[Key] = {App_Mobile_Config}.[Application_Key]))       Inner JOIN {Mobile_Platform} ON ({App_Mobile_Config}.[Device_Type] = {Mobile_Platform}.[Id]))       Left JOIN {App_Mobile_Build} ON ({App_Mobile_Config}.[Id] = {App_Mobile_Build}.[App_Mobile_Config]))       Left JOIN {App_Mobile_Build_Status} ON ({App_Mobile_Build}.[Build_Status] = {App_Mobile_Build_Status}.[Id]))   WHERE ({Application}.[Is_Active] = 1)      AND ((@FilterApplicationId = 0 or {Application}.[Id] = @FilterApplicationId) AND ({Application}.[Id] IS NOT NULL))      AND (((@After = (@Convert)) OR ({App_Mobile_Build}.[Started_On] >= @After)) AND ((@Before = (@Convert)) OR ({App_Mobile_Build}.[Started_On]  ...): Conversion failed when converting date and/or time from character string.


we are working on outsystems 11 version. the app is running on browser and PWA is also working. but app generation is failing. 

Hi Raghavendra,

Please check the SQL/aggregate that you  are using or the function that you are using to convert date from string/text.

Are you facing this error while generating the APK of mobile?

Regards,

Vipasha

Vipasha Sharma wrote:

Hi Raghavendra,

Please check the SQL/aggregate that you  are using or the function that you are using to convert date from string/text.

Are you facing this error while generating the APK of mobile?

Regards,

Vipasha

 

 Yes, we are facing issue while generating app. the app is running fine on browser.

Hi Raghavendra, 

I suggest you to check the name of "App Identifier" while generating the API, if they are using any special symbol I suggest to remove them and check the application name and environment name. 


Regards,

Vipasha