[OutSystems UI] [Bug] [Reactive Web] Upload Widget is bisbehvaing on Chrome
Question
Forge component by OutSystems R&D

Upload widget will fail to assign a file to a local variable if file name is the same as file name that was previously uploaded.

https://victor-coroliov.outsystemscloud.com/UploadWidgetBug/Home

Steps to reproduce:

  1. Open in Chrome
  2. Select an image to upload
  3. Click upload
  4. Uploaded image will apear on the right
  5. Select the same image from step 2
  6. Click upload
  7. "Null" error message will appear because local variabale is Null
UploadWidgetBug.oap

mvp_badge
MVP

Hi Victor,

I guess the solution mentioned in the below post will help you.

Refer this post:  https://www.outsystems.com/forums/discussion/59369/is-it-posible-to-add-option-to-delete-cache-on-upload-widget-on-mobille/#Post226516


Regards,

Benjith Sam

Benjith Sam wrote:

Hi Victor,

I guess the solution mentioned in the below post will help you.

Refer this post:  https://www.outsystems.com/forums/discussion/59369/is-it-posible-to-add-option-to-delete-cache-on-upload-widget-on-mobille/#Post226516


Regards,

Benjith Sam

 

Hi Benjith,

Thank you for your response.

I'm aware of this solution but I'd like to bring this issue to the attention of OutSystems as I feel like this should be handled by default.

Yeah this is a bug report Benjith, thanks for the work around but it was more with the intent of "please fix this" and not "show us how to run around it"

Community GuidelinesBe kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting.