15
Views
12
Comments
Solved
Unable to create module

Whenever i tried to click on create module, it goes to screen editor page for few seconds and then comeback to same create module page..

Please help me fix this issue.. 

Ps-my internet speed is between 200kbps -600kbps

Rank: #15877
Solution
Fixed by updating everything i saw on forge update bell icon
mvp_badge
MVP
Rank: #129

Hello Tapas, 

Can you please upload a print screen of the error in order to understand it better and help you?


Thanks

Rank: #15877
It doesn't show any error just come back to this page only as i have shown in the screenshot

Hi Tapas,

Good day!

I think you are using an outdated version of Service Studio. Can you please retry installing such using the below link.

https://www.outsystems.com/home/login.aspx?username=&userurl=https%3a%2f%2fwww.outsystems.com%2fdownloads%2fdownloads&rememberlogin=false&showuseralreadyregisted=false&redirectedfromdownload=false

Hope this helps.

Kind regards,

Chris


Rank: #15877

Hi Tapas,

Looking at your screenshot, it seems the IDE is somewhat disabled/locked. Can you please double check if there is a pop up/tutorial tip screen that ìs loaded that needs to be closed.

Kind regards,

Chris

Rank: #15877

I tried creating project without tutorial but still facing the same issue


Rank: #299

Hi Tapas,

Could you please refer below links? It might be you will get an idea about how to resolve your issues.

https://www.outsystems.com/forums/discussion/45465/cant-create-web-responsive-module/

https://www.outsystems.com/forums/discussion/53714/i-cant-create-a-new-module/

Thanks & Kind Regards,

Sachin

Rank: #15877

ok

Rank: #15877
Solution
Fixed by updating everything i saw on forge update bell icon
Rank: #299

Glad to hear that your issue has been resolved!! Enjoy the coding.

Rank: #299

Hi Tapas,

Please mark the post as "Resolved", since you issue has been resolved.

Thanks & Kind Regards,

Sachin

Hi Tapas,

Good morning!

As Sachin said, happy low-coding.. ;)

Kind regards,

Chris