Debugging : Not able to step in into Server action.
Question
Application Type
Reactive
Service Studio Version
11.10.12 (Build 39237)

Hi,

I am not able to debug and Step in into server action.

I tried to restart the every thing but still not able to step in to server action.

Is there any thing has changed Or what not able to figure out what was happening here.

thanks....

mvp_badge
MVP

Hello Rohan,

Hope you're doing well.


Is the Server Action inside your Reactive Module or is it from another module?

If it is from another module, you also need to start the debugger in the producer module and specify the correct Entry Module.


Kind regards,

Rui Barradas

Hi Rui,

Yes it is under same Reactive Module.

Thanks...

mvp_badge
MVP

Hello Rohan,

I just tried for a server action inside the same Reactive Module and it worked for me as usual:


Did you miss the breakpoint inside your server action?


Kind regards,

Rui Barradas

mvp_badge
MVP

Hi Rohan,

Does the debugger reach a breakpoint at all before stepping into the Server action?

If not, try setting the Use One Connection per Request in Debugger option under the Edit >> Preferences menu in Service Studio.

Regards,

Nordin

Hi Rohan Jain

Normally I face problems with the debug in client actions. In server actions usually goes right.

Try to update all references check if you are calling the action from the correct place.

Regards

Gonçalo Almeida


Hello @Rohan Jain ,

This more of outdated references issues,

All you can do is, update all the consumed references.

This should solve your problem.


Cheers!

Waseema.

Community GuidelinesBe kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting.