[Bug Report] : Default Users App Wrongly Displays Phone and Email Info
Question

1. Login to the default users app

2. Create a new user without providing a phone and email.

3. Go to the User's detail page.

4. Aside from a phone value is being displayed which was not provided when the user was created, it is also using some subset of the superuser's email address.


Solution

I think the best way is to file this as a support issue, which I did.

mvp_badge
MVP

I agree, I tested it with a view platform versions, and on all of them I cannot replicate your particular situation.

Please share the root cause and possible solution that OutSystems will share with you.

Regards,

Daniel

mvp_badge
MVP

Hi,

I removed the tags about reactive and app type, as they are not related to your question.

Which platform version are you using?

We're the users crated through the users application or via code?

Regards,

Daniel



I am using Version 11.10.16.

Users were created through the users application.

mvp_badge
MVP

That is the version of service studio, that has nothing to do with the OutSystems Users application that is part of the platform. The platform version you can see in service center in the upper right part.

Logged in to the service center and saw this:


Solution

I think the best way is to file this as a support issue, which I did.

mvp_badge
MVP

I agree, I tested it with a view platform versions, and on all of them I cannot replicate your particular situation.

Please share the root cause and possible solution that OutSystems will share with you.

Regards,

Daniel

Community GuidelinesBe kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting.