Outsystems On-Prem Installation Error
Question

Hello,

I am trying to install a standalone server for Outsystems On-Prem environment with Deployment Controller, Servers, Database Roles all on one server. I was able to get everything setup and installed but I keep getting this error after I do the configuration and click on Apply

"There was an error while contacting the server : HttpInternalServerError"

Attaching the error screen shot.

System Details -

OS - Win Server 2019 Standard

Database - SQL Server 2017 Standard

PlatformServer-11.12.2.31091 Installation exe

I checked and the following links are working -

http://localhost/server.api/v1/health

http://localhost/server.identity/v1/health

http://localhost/servicecenter 

Can anyone please help me?

Also, I am not able to log in to the ServiceCenter using the login I have by which I am logged into this portal.


Thanks
Sangeet

Capture.PNG

mvp_badge
MVP

Hi Sangeet,

Also contact OutSystems Support and ask their help.

Hi Sangeet,

I hope you must be following the steps provided by outsystems to Setting up Outystems if not please go with steps provided in this document.

You can go through this post it might help.

if you still face problem then you can create outsystems support ticket.


Thanks

mvp_badge
MVP

Hi Sangeet,

Check out the ConfigurationTool.log which by default is located on C:\Windows\Temp\

See if there is a clue in there on why the error occurs.

And like suggested above, it is indeed a good thing to involve OutSystems Support as well.

Regards,

Nordin

Community GuidelinesBe kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting.