Not allowed to Outsystems UI component  first time publish from Dev to QA environment

Hi,  I am facing Permission issues,  I developed  reactive web application with add outsystems UI(version 2.6.7) in dev environment. The Reactive application are working fine in dev environment .

When I have moving  the reactive application dev to test environment with full Permission access. The deploy are throwing error .

“Error uploading version '7675a511-af4b-4a4c-90b6-33542f91b247' of module EmptyModule: Required Permission: You don't have permissions to create this module. Please contact your OutSystems Administrator.”


If anyone know solution, please tell me. Thanks!

Thanks & Regards,

Anuj 

Hi Anuj,

I hope you are doing well!!

Please refer this link for your reference.

https://www.outsystems.com/forums/discussion/21838/publish-extension-you-dont-have-enough-permissions-over-the-database-connectio/

Kind Regards,

Ajit Kurane.

Refer this one also for more information,

https://success.outsystems.com/Support/Enterprise_Customers/OutSystems_Support/Managing_your_company_permissions_on_outsystems.com?_gl=1%2Ayuoog5%2A_ga%2AMjA1OTk4OTAxNC4xNjI1NDIwMjEz%2A_ga_ZD4DTMHWR2%2AMTYyODE4NDAyNC4xLjEuMTYyODE4NTQ1MC4xMw..

Hello @Anuj Chauhan,

You mentioned that you have 'Full Permission access' to deploy the application to your Test/ QA environment. To be clear though, could you please verify your Role and the permissions in LifeTime -> UserManagement?

Are you assigned to one of the following permissions in the Test/QA environment?

Regards,

AJ

Community GuidelinesBe kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting.