Unable to load data on screen 404 error

Hi Everyone. Unable to fetch data on the display.

TestModuleV2_.oml

Solution

The error is on the API method. It's saying that he cant find that method that you are trying to call


In this case, you are trying to call something on the environment zignaai-dev.outsystemsenterprise.com that doesn't exist.

I recommend you to check if the URL is the correct one or if you have really the method. Because I even try to add multiple methods and I saw that the location was not right.

Hi Saif,

I think you changed the module name and you have older name in your consume method check below highlighted


Change it to TestModuleCoreV1_


https://zignaai-dev.outsystemsenterprise.com/TestModuleCoreV1_/rest/TestAPI_ClaimSummary/

Best Regards

Devendra



Hello Saif,


 In the URL Core word is missing so just add that it will work. 

Your Application link :- https://pavan-rajapurkar.outsystemscloud.com/TestModuleV2_/TestScreen1?_ts=637847723364762253



Regards,

Pavan R

Consuming a API method, facing these errors - 


Attaching Url's

https://zignaai-dev.outsystemsenterprise.com/TestModuleCoreV1_/rest/AuditClaimRecommedationTable/GetAuditCRT




Solution

The best thing is to open a new question rather than do another question on the same thread :)

Open documentation

Copy the URL

Consume adding single method

And past on the input

https://zignaai-dev.outsystemsenterprise.com/TestModuleCoreV1_/rest/Test_Audit_ClaimRecommedationTable/GetAuditCRT

And then test


Solution

The best thing is to open a new question rather than do another question on the same thread :)

Open documentation

Copy the URL

Consume adding single method

And past on the input

https://zignaai-dev.outsystemsenterprise.com/TestModuleCoreV1_/rest/Test_Audit_ClaimRecommedationTable/GetAuditCRT

And then test


other Module

TestModuleCoreV1_.oml

Solution

The error is on the API method. It's saying that he cant find that method that you are trying to call


In this case, you are trying to call something on the environment zignaai-dev.outsystemsenterprise.com that doesn't exist.

I recommend you to check if the URL is the correct one or if you have really the method. Because I even try to add multiple methods and I saw that the location was not right.

Hi Saif,

I think you changed the module name and you have older name in your consume method check below highlighted


Change it to TestModuleCoreV1_


https://zignaai-dev.outsystemsenterprise.com/TestModuleCoreV1_/rest/TestAPI_ClaimSummary/

Best Regards

Devendra



Hello Saif,


 In the URL Core word is missing so just add that it will work. 

Your Application link :- https://pavan-rajapurkar.outsystemscloud.com/TestModuleV2_/TestScreen1?_ts=637847723364762253



Regards,

Pavan R

Consuming a API method, facing these errors - 


Attaching Url's

https://zignaai-dev.outsystemsenterprise.com/TestModuleCoreV1_/rest/AuditClaimRecommedationTable/GetAuditCRT




Solution

The best thing is to open a new question rather than do another question on the same thread :)

Open documentation

Copy the URL

Consume adding single method

And past on the input

https://zignaai-dev.outsystemsenterprise.com/TestModuleCoreV1_/rest/Test_Audit_ClaimRecommedationTable/GetAuditCRT

And then test


Community GuidelinesBe kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting.