Radical
Offices in
Netherlands
Partner Since
2016
Company Size
1 to 49 Employees
About Us
Radical became an OutSystems partner in 2016 and employs several experienced OutSystems developers along with several associate developers with backgrounds in Oracle and .Net development. Radical is able to provide complete OutSystems solutions as well as training and consultancy. Together with ITUP from Portugal, it is possible to deliver up to date training on all Outsystems related materials, either bootcamp, Expert classes, web mobile and even professional training to become a fully Outsystem certified Professional.
Latest news
This partner is still submitting news. Come back soon.
7Certified Professionals
7
Certified In
Web Developer
Certifications
5
Associate
2
Professional
2
Certified In
Tech Lead
Certifications
All
Associate
Projects Examples
Grote netbeheerder
Energy & Utilities
Om de eigen medewerkers en externe aannemers te helpen goed omgaan met veiligheidsvoorschriften, is er een mobiele app in OutSystems ontwikkeld. Hiermee worden de medewerkers voorzien van up-to-date veiligheidsinformatie. Dit betreft een breed scala aan veiligheidsonderwerpen
2 Months
2 Developers

Grote Netbeheerder
Energy & Utilities
Bij een energiebedrijf voeren monteurs diverse werkzaamheden uit. Dit kan bijvoorbeeld het plaatsen of vervangen van meters en het verhelpen van storingen zijn. Daarnaast doen ze diverse waarnemingen. Middels deze applicatie kunnen monteurs van een energiebedrijf in het veld hun werkzaamheden en waarnemingen administreren en melden dat de werkzaamheden afgerond zijn. De applicatie is zowel online als offline te gebruiken.
4 Months
3 Developers

Grote Energie leverancier
Energy & Utilities
Klant is één van de grootste zonne-energieproducent van het land. Het beheer van deze zonnepanelen werd grotendeels handmatig uitgevoerd in excel sheets.
Radical heeft een applicatie gebouwd waarmee het beheer wordt geautomatiseerd. Klant is nu in staat om het verbruik te importeren, toekomstig verbruik te voorspellen, budgetten te beheren en verstoringen snel te signaleren.
2 Months
3 Developers

Partner Solutions built using OutSystems
This partner is still submitting solutions. Come back soon.
Subsidiary and representative office contacts
Radical
 Netherlands > Nieuwegein