VAARD
Offices in
Netherlands
Partner Since
2016
Company Size
1 to 49 Employees
About Us
VAARD is de dedicated OutSystems partner voor de agri- en food sector. Door onze branchekennis en die van onze moedermaatschappij begrijpen we uw business en zijn we in staat om u beter te helpen bij de digitale transformatie. Het OutSystems low-code platform stelt ons in staat om snel en agile web- en mobiele apps te ontwikkelen. Onze missie is "organisaties helpen sneller in te spelen op veranderingen door middel van software". Enkele van onze referenties zijn AgroEnergy, Van Iperen en ZuivelNL.
Latest news
This partner is still submitting news. Come back soon.
3Certified Professionals
3
Certified In
Web Developer
Certifications
All
Associate
Projects Examples
Herenboeren
Chemical, Agriculture, Mining/Metals
Ontwikkelen van een portaal waarmee deelnemers hun boerderij kunnen beheren en de distributie van verse producten naar de leden kunnen regelen. Het OutSystems platform stelt VAARD in staat deze functionaliteit snel en flexibel te ontwikkelen en aan te passen, wat essentieel is voor een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie als Herenboeren.
3 Months
2 Developers

ZuivelNL
Chemical, Agriculture, Mining/Metals
Ontwikkelen van een portaal voor 17.000 veehouders waarmee ze de reductie van hun fosfaatuitstoot kunnen monitoren. In zeer korte tijd ontwikkeld ondanks snel veranderende wensen vanuit de klant en de overheid en vanaf maart 2017 live.
3 Months
2 Developers

Van Iperen
Chemical, Agriculture, Mining/Metals
Ontwikkelen van een offline native app en een webapplicatie voor klanten in de agrarische- en food sector. Belangrijkste functionaliteit is het plaatsen van bestellingen, maar daarnaast is er ook functionaliteit ontwikkeld voor scouting en niveaumeting in silo's met vloeibare meststoffen (IoT).
16 Months
2 Developers

VAA ICT Consultancy
Computer & Technology
Ontwikkelen van een applicatie die de eerstelijns support van KringloopWijzer ondersteunt. KringloopWijzer is een webapplicatie die bijna 20.000 veehouders helpt bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. De nieuwe applicatie is volledig afgestemd op de behoeften van de medewerkers, bespaart tijd en levert businesswaarde op in de vorm van procesbeheersing en inzicht.
2 Months
1 Developers

AgroEnergy
Energy & Utilities
Ontwikkelen van het EnergyManager portaal in OutSystems. Het platform integreert met de bestaande database- en servicelaag en stelt AgroEnergy in staat om veel sneller in te spelen op de wensen van haar klanten.

Website AgroEnergy

18 Months
4 Developers

GreenlinQdata
Chemical, Agriculture, Mining/Metals
Opnieuw ontwikkelen van een webapplicatie + het nieuw ontwikkelen van een native offline app voor tracking & tracing, teeltregistratie en audit support binnen de tuinbouw. Omdat de dynamiek in deze sector groot is en omdat data voor verschillende partijen in de keten van levensbelang is, heeft GreenlinQdata gekozen voor het OutSystems platform.
8 Months
2 Developers

Partner Solutions built using OutSystems
This partner is still submitting solutions. Come back soon.
Subsidiary and representative office contacts
VAARD
 Netherlands > Rosmalen