Isengard Solutions
Offices in
Netherlands
Partner Since
2018
Company Size
50 to 99 Employees
About Us
Isengard Solutions is ICT bedrijf, dat vorm geeft aan digitale transformatie van toonaangevende organisaties. Wij zijn daarin de partner voor het ontwikkelen van maatwerk software. Dat doen wij als experts in een team samen met de klant op basis van een agile werkwijze en gebruiken daarbij OutSystems, het meest toonaangevende low code ontwikkelplatform.  Daarnaast verzorgen wij OutSystems trainingen. Dit doen wij in samenwerking met onze Portugese opleidingspartner IT Up. Naast dat we partner zijn van OutSystems, maken we onderdeel uit van een ecosysteem van partners,  een netwerk van consultancy en IT bedrijven.  Zo hebben we altijd toegang tot expertises die nodig zijn bij het uitvoeren van projecten. Belangrijke partner in het ecosysteem is IG&H  Consulting. Als gezamelijke partners van OutSystems werken wij samen aan uitdagende en innovatieve projecten. Waar IG&H zich richt op de sectoren Finance, Health en Retail, zit Isengard Solutions in o.a. de sector Energy. Onze thuis basis is de goed bereikbare locatie van IG&H in Utrecht, een creatieve en dynamische werkomgeving ingericht en voorzien van hulpmiddelen die de laatste ideeen van samenwerken ondersteunen.
Latest news
This partner is still submitting news. Come back soon.
7Certified Professionals
7
Certified In
Web Developer
Certifications
All
Associate
Projects Examples
Joulz JES en Diensten
Energy & Utilities
Install app - applicatie voor monteurs die online offline in de browser van de laptop moeten draaien. Dit is anders tov mobile devices, omdat hier de laptop wordt gebruikt.  Heel veel validaties voor de monteurs.
6 Months
2 Developers

DuraVermeer
Construction/ Engineering
Bewoners App - applicatie (proof of concept) voor bewoners. Hiermee kunnen bewoners op basis van punten, werk laten uitvoeren ( vervang keuken etc.)
2 Months
2 Developers

Joulz
Energy & Utilities
Safety App - veiligheidsapp voor installateurs, die zowel online als offline te benaderen is. Mede door middel van een vraag van de dag, komen monteurs weer terug naar de app.
3 Months
2 Developers

Partner Solutions built using OutSystems
This partner is still submitting solutions. Come back soon.
Subsidiary and representative office contacts
Isengard Solutions
 Netherlands > Utrecht