VAARD

Partner Since 2016
 • Netherlands

About

VAARD is de dedicated OutSystems partner voor de agri- en food sector. Door onze branchekennis en die van onze moedermaatschappij begrijpen we uw business en zijn we in staat om u beter te helpen bij de digitale transformatie. Het OutSystems low-code platform stelt ons in staat om snel en agile web- en mobiele apps te ontwikkelen. Onze missie is "organisaties helpen sneller in te spelen op veranderingen door middel van software". Enkele van onze referenties zijn AgroEnergy, Van Iperen en ZuivelNL.

badge

Projects Delivered

Displaying 4 of 6 Projects in All Industries
 • Herenboeren
  Herenboeren
  • Chemical, Agriculture, Mining
  2 Developers 3 Months

  Ontwikkelen van een portaal waarmee deelnemers hun boerderij kunnen beheren en de distributie van verse producten naar de leden kunnen regelen. Het OutSystems platform stelt VAARD in staat deze functionaliteit snel en flexibel te ontwikkelen en aan te passen, wat essentieel is voor een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie als Herenboeren.

 • ZuivelNL
  ZuivelNL
  • Chemical, Agriculture, Mining
  2 Developers 3 Months

  Ontwikkelen van een portaal voor 17.000 veehouders waarmee ze de reductie van hun fosfaatuitstoot kunnen monitoren. In zeer korte tijd ontwikkeld ondanks snel veranderende wensen vanuit de klant en de overheid en vanaf maart 2017 live.

 • Van Iperen
  Van Iperen
  • Chemical, Agriculture, Mining
  2 Developers 16 Months

  Ontwikkelen van een offline native app en een webapplicatie voor klanten in de agrarische- en food sector. Belangrijkste functionaliteit is het plaatsen van bestellingen, maar daarnaast is er ook functionaliteit ontwikkeld voor scouting en niveaumeting in silo's met vloeibare meststoffen (IoT).

 • VAA ICT Consultancy
  VAA ICT Consultancy
  • Computer & Technology
  1 Developers 2 Months

  Ontwikkelen van een applicatie die de eerstelijns support van KringloopWijzer ondersteunt. KringloopWijzer is een webapplicatie die bijna 20.000 veehouders helpt bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. De nieuwe applicatie is volledig afgestemd op de behoeften van de medewerkers, bespaart tijd en levert businesswaarde op in de vorm van procesbeheers...

Solutions Built With OutSystems

This partner is still submitting solutions. Come back soon.
no

Customer Reviews

There are no customer reviews
-

Certifications

1 Reactive Web Developer
190 1 Associate
4 Web Developer
152 4 Associate
1 Mobile Developer
186 1 Associate
2 Sales
1 2 Associate
VAARD Netherlands
 • Registered
Rosmalen, Netherlands