[URLEncryption] Deploy this in OutSystems 9.X and IIS 

[URLEncryption] Deploy this in OutSystems 9.X and IIS 

  
Forge Component
(4)
Published on 2014-09-28 by Guilherme Pereira
4 votes
Published on 2014-09-28 by Guilherme Pereira
Hi,

I was wondering how to deploy this using OS 9.x and IIS. As soon as i register the module to be loaded i get error messages in the eventlog and the application does not work anymore..

Is the module compatible with the latests IIS/OS 9.x versions ?

regards, Paul
Hi Paul,

This was developed in version 8 so I never tested it in P9. I'll give it a go and let you know my findings in the next few days.

Cheers,
Guilherme
Hi Paul,

I did some tests in P9 and for now it's not working. The reason for this is because the HTTP Module that's inside the extension is not found (in the past it was).

One thing you can try is to add a reference to the extension to the module(s) where you want to use it and the do the configuration. Can you try that approach?

It's not the ideal scenario but for now I don't have an alternative.

Cheers,
Guilherme
Hi,

I am planning to spend some time on this tomorrow. Did you already manage to get this working?

I will try to test your proposed workaround.

regards, Paul
Hi Paul,

Unfortunately I didn't have any time to look into it and I'm not sure when (or if) I will in the immediate future.

If you're able to fix it I'll add you to the team and you can share with the community.

If it doesn't work on 9.X I may have to discontinue it if no longer usefull.

Cheers,
Guilherme