[CustomBox Modal Effects] [Bug?] I place Form in WebBlock and update it

[CustomBox Modal Effects] [Bug?] I place Form in WebBlock and update it

  
Forge Component
(4)
Published on 21 Oct by Justin Babel
4 votes
Published on 21 Oct by Justin Babel

Case

 1. I prepare for WebBlock

 2. The contents of WebBlock place Form Widget, and data update is possible

 3. Modal open WebBlock

 4. When modal I input and updated data in opened Form Widget, there are not the data which I input into Source Record of Form Widget


Because English is not proud, a sentence is poor.

Regards,

Hi Yuji,

I do not think this has anything to do with the component, rather how you are binding your form/handling your ajax refreshes. All this component does it give different transitions for toggling the modals.

That being said, I am more then happy to help you figure out your issue. Do you have a sample OML you can send to me so I can take a look?

Thanks,

Justin

Hi Justin,

I send OML to you.

The point of the problem makes IsRemainder=true of the comment


And I made modifications because I had a problem in CustomBoxModalEffect Module
It is a URL of the JS script.
I stick an image.
Please confirm here.



Regards,

Yuji


Ah yes, I forgot to add the module name before the scripts. Sorry about that. I will add that in a publish a new version sometime this weekend. 

Also I will be able to look at your OML some time tonight and get back to you.

Justin

Hi Yuji,

I've uploaded a new version with the updated scripts.

Thanks,

Justin

Hi Justin,

I confirmed scripts path,

Thanks,


About a problem at the time of the update by Form, please make a reservation for me.

Regards,