Can't generate .APK

Can't generate .APK

  

Hi,


I have used Service Studio for weeks and it has always let me generate the .apk file, however, since a few days ago when I try to enter the "NATIVE PLATFORMS" section, I get an error and it does not allow me to access it. Any suggestions?


Thank you very much,

Jordi.

Hi Jordi,

Are you still experiencing this problem?

I tried accessing the Native Platforms in my personal area and it was a bit slow.. but it opened!

Hi Jordi.

This may be an error in your environment.
Try to send an email to support@outsystems.com

Or you can open one case

https://success.outsystems.com/Support

I've had a similar problem, I opened a case and it was quickly resolved.

João Heleno wrote:

Hi Jordi,

Are you still experiencing this problem?

I tried accessing the Native Platforms in my personal area and it was a bit slow.. but it opened!

Hi Joao,

Yes, I'm still having the same problem.

Regars,

Jordi.

Hi Jordi,

it might be a Firewall related issue.


Check more info at: https://success.outsystems.com/Support/Enterprise_Customers/Installation/Mobile_App_Builder_Service_connectivity_requirements


Is this your personal environment or it's an enterprise one?

Cheers,
Miguel

Miguel 'Kelter' Antunes wrote:

Hi Jordi,

it might be a Firewall related issue.


Check more info at: https://success.outsystems.com/Support/Enterprise_Customers/Installation/Mobile_App_Builder_Service_connectivity_requirements


Is this your personal environment or it's an enterprise one?

Cheers,
Miguel

Hi Miguel,

Is my personal environment, but the strange thing is that it has always worked for me until a few days ago, in other occasions I have been able to generate the .Apk, but not now.

Regards,

Jordi.




Solution

Jordi Gisbert Ponsoda wrote:

Miguel 'Kelter' Antunes wrote:

Hi Jordi,

it might be a Firewall related issue.


Check more info at: https://success.outsystems.com/Support/Enterprise_Customers/Installation/Mobile_App_Builder_Service_connectivity_requirements


Is this your personal environment or it's an enterprise one?

Cheers,
Miguel

Hi Miguel,

Is my personal environment, but the strange thing is that it has always worked for me until a few days ago, in other occasions I have been able to generate the .Apk, but not now.

Regards,

Jordi.




Hi,

It seems that there was a problem with the proxy and I could not access it, it's all solved.

Thanks,

Jordi.


Solution

Glad to know Jordi!