Unable to login into Integration Studio

Hi,

I am getting the following error while connecting to Integration Studio - 

"Error Connecting to Server: Value can not be null. Parameter Name: Source"

I am able to log into Development Studio using the same environment and credentials.


Kindly help

regards

Deepak

Hi Deepak,


Integration studio does not allow https:// in front of your environment (which is allowed in Service Studio). Putting https:// in front if it will throw this error. (so https://YOUR_ENVIRONMENT.outsystemscloud.com will throw an error while YOUR_ENVIRONMENT.outsystemscloud.com works)


Kind regards,

Timothy

Solution

Timothy de Vries wrote:

Hi Deepak,


Integration studio does not allow https:// in front of your environment (which is allowed in Service Studio). Putting https:// in front if it will throw this error. (so https://YOUR_ENVIRONMENT.outsystemscloud.com will throw an error while YOUR_ENVIRONMENT.outsystemscloud.com works)


Kind regards,

Timothy


Hi Timothy,

Thank you for your response. I am not prefixing the https:// to the environment. The following is the parameters I am using to connect to environment - 

Environment - My-Name@outsystemscloud.com

User name - my mail id

Password - 


Appreciate your suggestion


Regards

Deepak



Solution

Timothy de Vries wrote:

Hi Deepak,


Integration studio does not allow https:// in front of your environment (which is allowed in Service Studio). Putting https:// in front if it will throw this error. (so https://YOUR_ENVIRONMENT.outsystemscloud.com will throw an error while YOUR_ENVIRONMENT.outsystemscloud.com works)


Kind regards,

Timothy

Dear Timothy,


Thanks for the inputs. I could able to connect to the environment. I as using the @ as I was using for Development Studio. Just replaced it with . and able to connect.

Regards

Deepak