[OneSignal Plugin] Onesignal deeplink stop working

Forge Component
(13)
Published on 18 Oct (4 weeks ago) by OutSystems R&D
13 votes
Published on 18 Oct (4 weeks ago) by OutSystems R&D

Unfortunately after updating the outsystem plugin

Deeplink no longer function as it should

Hi Oliver,


when you mention updating, are talking about the updating for the latest version available on Forge or updating the native code for the latest version?


Thanks.



Vitor Oliveira wrote:

Hi Oliver,


when you mention updating, are talking about the updating for the latest version available on Forge or updating the native code for the latest version?


Thanks.




I update the latest version in the forge due to the MABS upgraded also modified the plugin to check for userID exist in the database in Devices as I previously apply this check on the SendPushNotificationToUserId in attempt to fix a bug in a app
I generated the app and tested push notification,deeplink stop working
If app is open,it will stay in the previous page before I left the app,otherwise it load to the homescreen

Also change the OneSignalId And API Keys

Vitor Oliveira wrote:

Hi Oliver,


when you mention updating, are talking about the updating for the latest version available on Forge or updating the native code for the latest version?


Thanks.




Updates:Managed to solve it. Just had to change Deeplink.application to match the current application name.

The application name was changed previously.

Sorry for the inconvenience caused