Display On Device does not work

Hi, Now I am trying not to show some content on Phone.

Using DislayOnDevice widget settings as bellow pic

Expecting side banner content only shown in Desktop and Tablet, not shown in Phone 

but in fact side banner content does not appear in desktop mode.

 My environment is bellow.

  • OutSystems 11
  • Microsoft Edge 42.17134.1.0


Does any body fix this problem??

I'll be very appreciated if you help me.

Thanks

Kazy wrote:

Hi, Now I am trying not to show some content on Phone.

Using DislayOnDevice widget settings as bellow pic

Expecting side banner content only shown in Desktop and Tablet, not shown in Phone 

but in fact side banner content does not appear in desktop mode.

 My environment is bellow.

  • OutSystems 11
  • Microsoft Edge 42.17134.1.0


Does any body fix this problem??

I'll be very appreciated if you help me.

Thanks

Hi kazy,


Did you try to inspect the page? what DOM is showing?


also, I wanted to know is this issue accruing in Edge or other browsers too.



Regards,

Pankaj Pant


Pankaj pant wrote:

Kazy wrote:

Hi, Now I am trying not to show some content on Phone.

Using DislayOnDevice widget settings as bellow pic

Expecting side banner content only shown in Desktop and Tablet, not shown in Phone 

but in fact side banner content does not appear in desktop mode.

 My environment is bellow.

  • OutSystems 11
  • Microsoft Edge 42.17134.1.0


Does any body fix this problem??

I'll be very appreciated if you help me.

Thanks

Hi kazy,


Did you try to inspect the page? what DOM is showing?


also, I wanted to know is this issue accruing in Edge or other browsers too.



Regards,

Pankaj Pant

Hi, Pankaj


Thanks for your war support.


Could you see bellow pic about DOM.

 The contents shoud be seen in blue area.

Also in Chrome, the same problem occurs.


Thanks 

Kazy


Solution

Pankaj pant wrote:

Kazy wrote:

Hi, Now I am trying not to show some content on Phone.

Using DislayOnDevice widget settings as bellow pic

Expecting side banner content only shown in Desktop and Tablet, not shown in Phone 

but in fact side banner content does not appear in desktop mode.

 My environment is bellow.

  • OutSystems 11
  • Microsoft Edge 42.17134.1.0


Does any body fix this problem??

I'll be very appreciated if you help me.

Thanks

Hi kazy,


Did you try to inspect the page? what DOM is showing?


also, I wanted to know is this issue accruing in Edge or other browsers too.



Regards,

Pankaj Pant


Hi, Pankaj


Found the bug!

"display: none" has been configured somehow in the wrapper of the content.

It caused the content never shown.


Thanks for your warm advise.

Hope you have a good day!


Kazy



Solution

Glad, I could help you!


Cheers

Pankaj