[RabbitMQ Test] None of the specified end points are reachable

Forge Component
(0)
Published on 2018-11-23 by André Vieira
0 votes
Published on 2018-11-23 by André Vieira

Trying to use rabbitmq test client to test the connection from out system to rabbitmq, but getting the


None of the specified end points are reachable. There is no blockage from the machine to the out systems and there to rabbitmq.


We also have the cache validation working from the same out systems Machine  and same connection strings which we are testing from.

we also see this error -- on outsystems  service center  error log details

connection.start was never received, likely due to a network timeout.

 


 

Hi Revanth,

You did already mention that there is no issue with tthe network (no blockage). How did you check the connection on command prompt?

Is the RabbitMQ server hosted on same machine? and on http or https?

Swatantra Kumar wrote:

Hi Kumar,


we got this from our  network team.


I see biderectional traffic between outsystems server  and rabbitmqurl  on the F5. It is all TLS 1.2, so I cannot see into the packets. Since I see bidirection traffic, I can say nothing is blocked.

The packets are definitely making it to RabbitMQ.


I was testing it from the rabbitmq test client that you guys have provided, I am doing it from the browser on my desktop 


its not hosted on same machine. its a different machine from outsystems.


The thing the same outsystems server is configured to use cache validation, we are using same connection string that is working fine, but not able to use the same connection string from the rabbitmq test client.



I don't see your reply revanth.

we got this from our  network team.


I see biderectional traffic between outsystems server  and rabbitmqurl  on the F5. It is all TLS 1.2, so I cannot see into the packets. Since I see bidirection traffic, I can say nothing is blocked.

The packets are definitely making it to RabbitMQ.


I was testing it from the rabbitmq test client that you guys have provided, I am doing it from the browser on my desktop 


its not hosted on same machine. its a different machine from outsystems.


The thing the same outsystems server is configured to use cache validation, we are using same connection string that is working fine, but not able to use the same connection string from the rabbitmq test client.

yes its https and Tls.12 is being used. As per the network team, there is no blocking as they have inspected the traffic using wireshark