LDAP Authentication - Unknown error (0x80005000)

Hi Community,


I am using LDAP authentication in outsystem 11.
when i provide all meta information getting error-

synchronizing with LDAP is successfully.

Thanks in advance if anyone can help me.


Regards

Rahul Sahu

From what I read you are doing almost everything right.

That error should mean  "The specified directory service attribute or value does not exist", but is used for invalid user/pass and for server too loaded.

Try in the LDAP URL to add DC parameters from the domain.

Hi Nuno,

I tried above method which you mention, this time getting this issue

and if i am not using search filter then getting other error




Regards

Rahul Sahu

Hi Nuno,

@Nuno Thanks for helping .

i observed that port is not open LDAP server thats why i am not able make connection.

I had tried with .Net and its working with local macinhe which configured with AD but which server has outsytem that not able to make connection.


Regards

Rahul Sahu


I'd say for you to see it with the networking team. The machines should be able to communicate.

Are you using OS on cloud (Enterprise or Personal Environment)? Or is it on-premises?

Nuno Reis wrote:

I'd say for you to see it with the networking team. The machines should be able to communicate.

Are you using OS on cloud (Enterprise or Personal Environment)? Or is it on-premises?


Hi ,

Thank Nuno,

 when i observede port issue and after that i solved it. 

OS Enterprise (On-Premises)


Regards

Rahul Sahu