Not getting options to add input output in JS node in mobile

Hi ,

I dragged a JS node in client action flow/ screen action flow but I am not getting options to add input/output parameters. I am only getting "?". Please let me know why its happening now. Thanks

Dileep

Dileep Verma wrote:

Hi ,

I dragged a JS node in client action flow/ screen action flow but I am not getting options to add input/output parameters. I am only getting "?". Please let me know why its happening now. Thanks

Dileep

Hi Dileep


Are you able to see any update from OutSystems UI in your service center bell icons.

I think you need to update the Outsystems UI to the latest update


Hi Dileep,

Please check the bottom part (OS content ) may be hide  try this once.

1. try to put mouse cursor on red icon which show in below image

2. Pull to uper side then it will show content.


Hope this will help you.

Regards

Rahul Sahu

Salman Ansari wrote:

Dileep Verma wrote:

Hi ,

I dragged a JS node in client action flow/ screen action flow but I am not getting options to add input/output parameters. I am only getting "?". Please let me know why its happening now. Thanks

Dileep

Hi Dileep


Are you able to see any update from OutSystems UI in your service center bell icons.

I think you need to update the Outsystems UI to the latest update


Hi Salman, thanks for the quick reply. I am getting update options. But for other developers using same environment, are not facing this issue. They are getting options to add input/output?


Thanks

Dileep 


Got the solutions, it was hidden..:P



Dileep Verma wrote:

Got the solutions, it was hidden..:P




Good to know it resolved :)